IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марк Уолбърг най-накрая продаде имението си в Бевърли хилс

8 октомври 2013 15 20

Актьорът пусна имота на пазара преди цели пет години

Снимка: realestalker.blogspot.com

Снимка: realestalker.blogspot.com

Актьорът, продуцент и бивш рапър Марк Уолбърг най-накрая се раздели с къщата си в Бевърли Хилс, цели пет години, след като я обяви за продажба. 42-годишната звезда успя да намери клиент за своя модерен дом, решен в средиземноморски стил и то за сумата от 13 милиона щатски долара.

Първоначално, през 2008 година, Марк искаше за имението 16 милиона, но заради кризата и продължителното чакане той явно е решил да намали цената с 3 милиона.

Колкото до огромната къща, тя разполага с какво ли не – с киносалон, където Марк, съпругата му Рея и четирите им деца са гледали филми, с тенис корт и игрище за баскетбол, с боксов ринг и домашен фитнес, където Уолбърг е поддържал добрата си форма, с огромен хол с френски прозорци, със звукозаписно студио и разбира се – с голям плувен басейн с водопад. От градината на имота пък има невероятна гледка към каньона Бенедикт.

Уолбърг купува този имот през 2001 г. за „скромната“ сума от 5 милиона щатски долара, а после още две години ремонтира къщата, която е с площ от 900 кв. м.

Тя има пет спални, осем бани и допълнителна къща за гости, в която има още две спални.

Вижте снимки на зашеметяващия дом в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Марко ( преди 10 години )
Що не са обади ве, щях да дам 14 милиона. Язък.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар