IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В дома на модела Ерин Уосън

26 октомври 2013 14 00

Американската красавица отваря вратите на бохемското си жилище за списание S Moda

Снимка: сп. S Moda

Снимка: сп. S Moda

Явно моделите имат моден усет, включително що се отнася до декориране на интериор. Това личи от безгрижния стил на апартамента в Ню Йорк на известния модел Ерин Уосън. Кадрите от жилището на американската красавица, родена в Тексас, са поместени в списание S Moda. Те са дело на фотографа Ерик Гюлейман.

Няма нищо по-хубаво от това след тежък, дълъг и натоварен ден да се прибереш в обстановка, която обичаш, в която се чувстваш удобно и в която можеш да се отпуснеш. Точно такъв е първият собствен апартамент на блондинката, за чийто дизайн тя самата е отговорна. Ерин живее тук от 2008 г. Тя е оформила целия интериор на жилището собственоръчно, създавайки едно наистина доста интересно пространство, което ясно олицетворява стила „бохо шик“ (изграден от различни бохемски, кънтри, хипи и рок енд рол влияния).

Домът на хубавицата е пълен с дискове и плочи, с интересни снимки и картини, с винтидж аксесоари, както и с много бижута и обувки.

Ерин, която освен като модел се изявява и като стилист и дизайнер, отваря за списанието и вратите на личния си гардероб, където могат да се видят най-вече дрехи от деним, кожа и леки плетива, на топ лейбъли като Balmain, Zadig & Voltaire, Dior и Stella McCartney.

Вижте снимките на този интересен дом в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари