IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Антураж“ - най-горещият ресторант в Букурещ

15 ноември 2013 12 48

Новото място в стария център на румънската столица

Снимка: archiscene.net

Снимка: archiscene.net

Ако в скоро време ви се отвори път към Букурещ - запомнете името "Антураж" и питайте за него. Това е ново, модерно заведение, създадено от дизайнерите от „Twins Studio". Ресторантът може да се похвали със супер артистичен интериор, а освен това е един от най-хитовите в румънската столица напоследък.

Заведението се намира в тих район на Букурещ и по-точно в стария център на града, на място, където се събират интелектуалци и хора от арт средите. Вероятно за това дизайнерите са създали декор с бохемска атмосфера, но в съвременен, градски стил.

Най-атрактивното нещо в заведението са 100-те различни стъклени лампи, които висят от тавана му. Това прекрасно място е подходящо за спокойни бизнес срещи, за интимни вечери с половинката, за споделяне на бира с приятели, както и за приятно прекарване в по-голяма компания.

Заведението сервира закуска, обяд и вечеря от интернационалната кухня и се слави с едно от най-добрите менюта в Букурещ, както и с приятелското си обслужване.

Можете да видите снимки на "Антураж" в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари