IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скарлет Йохансон си купи убежище в Хамптънс

6 февруари 2014 14 20

Актрисата се сдоби с ново имение за 2 милиона щатски долара

Снимка: ca.finance.yahoo.com

Снимка: ca.finance.yahoo.com

Русата холивудска изкусителка Скарлет Йохансон се сдоби с нов дом, в близост до плажа на Хамптънс. Според вестник „New York Post“, актрисата се е сдобила с уютното и компактно имение за сумата от 2,2 милиона щатски долара.

Освен доста добрите си хонорари в киното, Скарлет получава и много доходи като рекламно лице на различни марки (като Dolcе&Gabbana и SodaStream), така че тази сума едва ли се е отразила много на спестяванията ѝ.

Колкото до къщата, тя е на един етаж, има 4 спални и точно толкова бани, както и таванско помещение. Като цяло тя не е много голяма (около 350 кв. м), но е просторна, тъй като има отворена планировка. Навън имотът разполага с басейн, веранда с панорамна гледка към океана и красиво озеленен двор.

Вероятно Скарлет ще използва имота за свое лятно убежище, тъй като вилата се намира недалеч от основния ѝ дом – апартамента ѝ в Манхатън, който тя купи миналата година.

Мис Йохансон замени западното крайбрежие с източното след развода си с Райън Рейнолдс преди няколко години. Двамата имаха къща в „Холивуд хилс“, Лос Анджелис, но я продадоха след раздялата си. В момента Скарлет е сгодена за френския журналист Ромейн Дюриак, заради когото пребивава доста време от годината в Париж. Райън пък се ожени преди година и половина за актрисата Блейк Лайвли и двамата също живеят в района на Ню Йорк.

Вижте снимки на къщата в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари