IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Добре дошли в нюйоркския офис на MTV

18 март 2014 10 50

Вижте къде се помещава най-известната музикална телевизия

Снимка: archiscene.ne

Снимка: archiscene.ne

Най-известната и печеливша музикална телевизия в света – MTV се нанася в този офис, който се намира на площад „Таймс Скуеър“ в Ню Йорк, през 1997 година и по-точно в известния бизнес център „Рокфелер“.

Повечето студия на телевизията се намират на това място, а голяма част от живите предавания се излъчват именно от този офис. През 2009 година световната икономическа криза се отразява на музикалния канал и той е на път да напусне своя хубав офис, но някак си успява да се закрепи финансово и местенето се разминава.

Миналата година изпълнителните директори на MTV решават да инвестират пари в обновяването на дизайна на своя офис, който вече казахме, че е с прекрасно местоположение.

Те поверяват грижата за това на известната архитектурна фирма „A+I Architecture“. Интериорните дизайнери създават една доста елегантна среда с бяла основа и няколко цветни петна в тюркоазеносиньо.

Вижте снимките на обновения офис на MTV в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Katnip ( преди 10 години )
Е що за галерия? На 3 от снимките един и същи диван, на две - коридир.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
изглежда чудесно за работа!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар