Една от най-красивите блондинки на Холивуд – Кейт Босуърт се омъжи миналата година и реши да промени адреса си от Лос Анджелис в Монтана. Актрисата е обявила за продажба супершикозния си момински дом в Холивуд Хилс, в очакване да започне нов живот със съпруга си Майкъл Полиш далеч от Ел Ей.

Кейт иска за къщата си в Калифорния 2,5 милиона щатски долара, според сайта Zillow. Домът е решен в стил ранчо и се намира на много закътано място. Къщата е на един етаж, с около 300 кв. м площ и има три спални, три бани и много открити пространства.

Основната спалня на блондинката разполага с два дрешника, мраморна баня и френски прозорци към верандата.

Според слуховете Кейт и сценаристът и продуцент Майкъл вече са си купили имение с езеро край Монтана, в района, където се ожениха миналата есен.

Още по темата

Освен това Полиш има дом в Лос Фелис, Калифорния, така че все пак ще има къде да отсядат, когато са на Западното крайбрежие по работа.

От интериора на досегашния дом на зашеметяващата красавица можем да съдим, че тя е живяла един щастлив и безгрижен живот, дано и по-студеният климат в Монтана да ѝ допадне толкова много. Снимка: hlntv.com

Вижте снимките на досегашния дом на красивата блондинка в галерията ни!