IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Леджънд и Кристин Тейгън показват дома си в Холивуд Хилс

8 май 2014 08 40

Певецът и моделът демонстрират идиличния си начин на живот в Ел Ей

Снимка: architecturaldigest.com

Снимка: architecturaldigest.com

Американският певец, музикант и композитор Джон Леджънд е женен за модела на Sports Illustrated – Кристин Тейгън от септември/2013-та, но двамата вече са успели да обзаведат идиличния си семеен дом в Холивуд Хилс, Калифорния.

За тази цел младоженците са използвали помощта на дизайнер, който е претворил фантазиите им за уютна домашна среда в реалност. Като се има предвид, че Джон е носител на цели девет награди „Грами“, ясно е че не е било проблем за него да си купи този красив имот в Лос Анджелис, който е построен през 1960 г.

Леджънд и Тейгън са реновирали къщата в модернистичен стил, така че тя да отразява техния по-млад дух, както и калифорнийския начин на живот, за който са характерни повечето зони на открито.

„Нашият стил е шик, но е земен и непретенциозен. Тъй като това е първият ни дом в Лос Анджелис, ние искахме да се чувстваме част от този град“, казва Джон.

За да реализират новата визия на своя семеен дом, Леджънд и Тейгън се обърнали към интериорния дизайнер Дон Стюарт, с който се запознали чрез Кание Уест. Дон им препоръчва да обзаведат дома в азиатски стил, особено след като Кристин е наполовина тайландка.

Джон и съпругата му били свикнали със суровите зими в Ню Йорк и затова дълго време не можели да се научат да приемат за даденост хубавото време в Ел Ей. „Верандата е най-привлекателната част на къщата ни. Харесва ни идеята, че можем да се храним, да се къпем и да си почиваме навън. Това прави Лос Анджелис толкова съблазнителен град за живеене.“

Вижте дома на младото известно семейство в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
много го харесвам, страхотен изпълнител!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар