IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мелани Грифит си продава вилата в Аспен

5 ноември 2015 14 45

В същото време тя рекламира планинския курорт в ново видео

Снимка: Bowden Properties

Снимка: Bowden Properties

Мелани Грифит реши да заснеме рекламен клип за компания за недвижими имоти. Целта на звездата е да насърчи продажбата на своята прекрасна вила в Аспен.

Актрисата обяви в продажба своето планинско убежище, след като се разведе с Антонио Бандерас. 58-годишната холивудска звезда иска сумата от 8,9 милиона щатски долара за хижата.

Грифит направи ново промоционално видео в компанията на брокер от фирмата „Боудън пропъртис“. Надеждата ѝ е да продаде по-бързо своята зашеметяваща планинска къща.

Колкото до имота на Мелани, той е от три сгради и е разположен на 12,3 декара, на 13 километра от най-близкия град.

Имението на актрисата в Колорадо се състои от основна къща, отделна къща за гости и стара дървена хижа. Изисканият ваканционен дом на Мелани има общо седем спални, осем бани, винарска изба и зала за билярд.

В интериора има много фини, рустик детайли, специфични за този живописен планински район на САЩ – сводести тавани, дървени ламперии, каменни камини, мебели с дърворезба и други.

Снимка: Bowden Properties

Във видеото Грифит разказва колко много обича този свой имот и колко специално място е той за нея. В същото време звездата от хита „Работещо момиче“ признава искрено, че вече не може да си позволи да поддържа планинското имение и напоследък предпочита да отсяда в хотели, когато е на ски ваканция в региона.

Мелани купува къщата с бившия си съпруг Антонио Бандерас през 2002 година за 3,5 милиона долара.

Неотдавна голямата дъщеря на Мелани (от брака ѝ с Дон Джонсън) – актрисата Дакота Джонсън сподели, че именно хижата в Колорадо може да нарече свой роден дом, въпреки че има апартамент в Ню Йорк и къща в Лос Анджелис.

Вижте снимки на хижата в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари