IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Продадоха дома на Джордж Майкъл

14 август 2019 05 40

Фенове притесняват новите собственици

Reuters

Reuters

Домът на Джордж Майкъл е бил продаден. Новите собственици са платили близо 3,4 млн. паунда, за да се сдобият с имота, намиращ се в Горинг, графство Оксфордшир.

Къща за недвижими имоти на Острова е потвърдила продажбата. Според информация на списание „Hello“, семейството не се притеснявало от това, че покойният изпълнител е живял там и вече се е нанесло в огромното имение.

Въпреки че къщата вече е обитаема, фенове на Майкъл продължават да прииждат и оставят свещи, цветя и подаръци, с които искат да почетат паметта му. В тази връзка новите собственици са взели мерки, защото първоначалните им молби да бъдат оставени на мира не били чути.

Някои медии отбелязват, че има вероятност имението да бъде продадено двойно по-скъпо след няколко месеца или да се превърне в музей на Джордж Майкъл.

Певецът си отиде от този свят през 2016 г. Той бе намерен мъртъв в дома му, точно на Коледа, от неговия приятел Фади Фауаз.

Снимки: Reuters

53-годишният изпълнител остави наследство от над 97 млн. паунда и различни имоти. В завещанието са включени двете му сестри – Мелани и Йода, както и неговите кръщелници. Част от състоянието му бе разпределено за благотворителни организации.

По-рано тази година бяха продадени на търг картини от колекцията на Джордж Майкъл.

2 години след смъртта му: Джордж Майкъл продължава да дарява

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари