IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лукс сред пустинята на Невада

31 август 2012 06 40

Впечатляващо имение със собствен аква парк

Снимка: realestate.aol.com

Снимка: realestate.aol.com

Ако мечтаете един ден да притежавате собствен воден парк и ако достигнете финансовите възможности, за да сбъднете тази своя мечта, то това имение може да ви бъде прототип. То се намира в близост до град Боулдър Сити, Невада и прилича повече на увеселителен парк, отколкото на частен дом.

Огромна част от двора на имота е превърната в спиращи дъха атракции за забавления, които ще впечатлят не само децата, но и възрастните. Из задния двор на къщата криволичи река, която се влива в 20-метров плувен басейн, който пък има каменна облицовка и водна пързалка... Освен това има тайна, водна пещера, скрита зад водопад.

Красивото имение и аква паркът към него са обявени за продажба за 3 милиона щатски долара.

Имотът е построен през 2004 година и макар да не се знае кои са неговите собственици, е ясно че те са поставяли в култ пълноценната почивка и релакса сред красиви пейзажи.

Къщата разполага с веранда с хидромасажна вана, от която се разкрива уникална гледка към планината. Освен това в нея има пет камини, шест спални, седем мраморни бани, две просторни дневни, трапезария, гараж за пет автомобила, фитнес, тенис корт, винарска изба и дори частен асансьор.

Вижте снимките на уникалното американско имение в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари