IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стъклени плувни басейни с уникален дизайн

29 май 2013 12 00

Съвременно решение за богаташки къщи и бляскави хотели

Снимка: interiorholic.com

Снимка: interiorholic.com

Басейните, направени от стъкло, са тенденция в последните няколко години. Те не само имат супер елегантен и атрактивен дизайн, но се превръщат и във впечатляващ външен декор.

Проектантите започват да ги използват все по-често като съвременно решение за новите, по-луксозни хотели по света. Тези басейни много лесно привличат вниманието, тъй като тюркоазената вода прозира през стъклото и навява асоциация с океана.

Тези видове басейни започват все по-често да намират своето място и в жилищния екстериор и интериор, като разбира се стават част от супер луксозни домове, най-често собственост на успешни архитекти.

Прозрачните стени и дъно на тези басейни позволяват светлината да мине през водата и да създаде красиви, специални ефекти в ландшафта.

Понякога тези съоръжения приличат на аквариуми, но пак са страшно оригинални и винаги много добре осветени. Във всеки случай атмосферата около подобен басейн е наистина много вълнуваща и творческа и не може да се сравнява с това да се потопите в басейн от бетон и керамични плочки.

Вижте в галерията ни за какво говорим!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари