IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вятърна мелница трансформирана в луксозна къща

23 август 2013 10 00

Уникалният имот в Брайтън се продава в случай, че проявявате интерес

Снимка: icouldlivehere.org

Снимка: icouldlivehere.org

Едва ли това е типичната къща, в която някой би си мечтал да живее, но пък е доста оригинално хрумване за дом. Ако в момента си търсите имот в Обединеното кралство, имате рядката възможност да придобиете този, който е поместен в преустроена вятърна мелница.

Къщата се казва „Patcham Mill" и се намира в Брайтън, Великобритания. Вятърната мелница разполага с 4 спални, кръгла или по-точно осмоъгълна кухня с трапезария, зимна градина с оранжерия на приземния етаж, дневна с френски прозорци, семейна баня, спираловидно стълбище, гараж за 3 коли, добре поддържана външна градина с езеро, мостче и лятно дървено бунгало и павирани площи.

Прекрасно трансформираната вятърна мелница е разположена в космополитния град Брайтън и предлага прекрасна гледка към околността и към морето. Имотът в момента е обявен за продажба за „скромната" сума от 1 млн. британски паунда.

Вижте снимки на уникалната къща в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари