IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Басейни за чудо и приказ

23 януари 2014 12 20

Ето кое може да добави още една звезда към рейтинга на хотелите

Хотел Crown Towers, Снимка: bootsnall.com

Хотел Crown Towers, Снимка: bootsnall.com

Изглежда на хотелите им трябва само един атрактивен басейн, за да привличат повече посетители. В днешно време хората смятат, че басейните са не плюс, а необходимост на местата, където отсядат, макар че вътрешните водни терени все още някъде се считат за лукс.

Не е изненада, че хотелите влагат милиони в построяването на уникални басейни, които гордо поставят в брошурите си и сайтовете си, представяйки ги като идеалното място за релакс по време на престоя на своите гости. През годините интериорните дизайнери отчитат рязко покачване на поръчките за създаването на басейни, като изискването все по-често е те да бъдат нестандартни, но все пак да се вписват в интериора.

Голям хит са водните площи, които сякаш нямат ръб, а падат като водопад и се сливат с околната среда. Те обаче са възможност за хотелите, които се намират сред природата или до брега на някой огромен морски басейн.

Един от най-впечатляващите басейни според сайта bootsnall.com е на остров Тайпа в хотел Crown Towers. Останалите вижте в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари