IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Офис в средата на гората

13 февруари 2014 11 00

Любителите на природата със сигурност биха били щастливи да работят на подобно място

Снимка: fubiz.net

Снимка: fubiz.net

Сигурно много хора ще завидят на служителите в този офис, който се намира в Мадрид, Испания и се помещава в надлъжен контейнер на сред гората.

Внушителното студио е проектирано и построено преди пет години и в него е настанена фирмата за архитектура, която го е създала, а именно „Selgas Cano Architecture“.

Офисът е получил огромно международно признание не само защото е настанен в гората, но и заради умния си дизайн с много стъклопакети към югоизточната фасада, от които влиза директна слънчева светлина и плътна стена на север, която предпазва сградата от влага и студ. Половината от офис пространството се намира под земята, но от долното ниво има стълба, която извежда служителите директно в гората.

Въпросното работно пространство в испанската столица, създадено от дизайнерите Хосе Селга и Хуан Лореано, дава една съвсем нова идея за работа сред природата. Гледката от офиса със сигурност служи за вдъхновение на творците, които проектират там.

Вижте снимки на уникалния офис в Мадрид в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )