САЩ са известни със своята „американска мечта“, за която копнеят толкова много хора. Не всички искат едно и също, защото успехът е относително понятие за различните хора. Със сигурност обаче много „мечтатели“ не биха отказали една просторна и модерна къща, където да живеят.

Архитектурната компания Dick Clark + Associates е като златната рибка, която изпълнява желания. В случая фирмата е отговорна за проекта „Waterfall House“. Луксозната еднофамилна къща се намира в Остин, Тексас и има ефективен дизайн в комбинация с впечатляващи гледки.

Още по темата

Предвидливо, имотът е разположен далече от шума на столицата на щата Тексас, върху западните хълмове на града. Всъщност зашеметяващият хоризонт е най-забележителният фактор в дизайна на модерния дом. За да се постигне идеалната гледка, къщата е построена така, че да „кацне едва доловимо върху хълма“, споделят от архитектурната фирма.

Източната фасада на имота дава възможност на обитателите му да се наслаждават на гледката към града, благодарение на прозорци, заместващи стените. Големият басейн към къщата е само допълнителен бонус, който я прави още по-примамлива.

Влезте в нашата галерия и разгледайте американската къща-мечта в Тексас.