IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 10 ерогенни зони на жените (Част 2)

7 септември 2011 09 20

Малка разходка по женското тяло

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Кои са първите 5, може да научите тук.

5. Стъпала

Много жени обичат стъпалата им да бъдат докосвани, масажирани, даже понякога облизвани и целувани. Няма да сбъркаш ако поемеш нежното дамско краче и отделиш малко време да си поиграеш с пръстите, петата и глезена. Обикновено тази зона е податлива на гъдел, а често той може да бъде доста възбуждащ и приятен за рецепиента.

4. Китки

Това може да се стори шоково за много господа, но жените ужасно обичат техните любовници да галят и да хапят китките им. Затова, следващият път, когато се впуснеш в любовна игра, започни да целуваш и да галиш китките й и сам ще се изненадаш колко ще се впечатли и възбуди тя.

3. Гърди/ зърна

Сигурни сме, че не е голяма изненада за никого, че гърдите са едни от най-сексуалните и чувствителни женски органи. Нежното галене, стискане, милване, облизване и смучене на зърната със сигурност ще накара дамата ти да диша тежко и да ви поиска още по-силно.

Всяка жена е различна, затова твое задължение е да изследваш внимателно и да разбереш какво от гореизброеното най-много харесва на твоята.

2. Устни

Да, истина е. Ако знаеш как да стимулираш устните й с целуване, близане, засмукване и хапане, то доста вероятно е една целувка да доведе след себе си цяла лавина от страстни събития. Използвай собствените си устни, езика си и зъбите си, с които да си играеш с горната и доланта й устни и да я целуваш страстно.

1. Вагина/ клитор

Както (надяваме се) всички мъже знаят, клиторът може да се стимулира с език, с пръст и, ако си мултиталантлив, с двете едновременно. Някои дами обичат да наставляват своите любовници точно как да постъпят и какво да направят, но не с всички е така, затова, слушайте докато действате.

Когато жената е доволна – винаги си личи. Ако мацката започне да се извива и гърчи, то това е защото й е приятно, не защото я притесняваш.

Що се отнася до вагината, търсим онова магическо местенце, наречено G-точка, което е малко по-трудно откриваемо, но усилията определено си заслужават. Както може би знае, това е една зона, намираща се от вътрешната страна на вагината, която, бидейки стимулирана, води до могъща сексуална възбуда, заради големия брой нервни окончания, събрани „на възел". Можеш да се опиташ да потърсиш с пръсти ( G-точка не се намира на дълбоко), или с пенис. Намериш ли я, ще познаеш на секундата...

И така, това да десетте най-горещи места на жената. Запомнете обаче, че всяка е различна и това, които харесва на една, друга може да мрази. Затова, изследвай смело и прави експерименти. Трудът ти няма да бъде напразен.

Автор - снимка

КоментариКоментари