IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Момсен: Обожавам стриптийзьорските обувки

7 февруари 2012 11 45

18-годишната вокалистка на The Pretty Reckless позира предизвикателно за FHM на високи токове

Снимка: FHM

Снимка: FHM

Тя е само на 18, но това не й пречи да е гореща и да се снима за мъжки списания. Американската певица Тейлър Момсен е от палавите, чаровни блондинки, които паля въображението на мъжете. Особено ако са с по-малко дрехи...и в приятна компания!

Фотограф на кадрите е Зое МакКонъл, а пред медията Тейлър разкрива:

За визията си: Харесват ми обувките на стриптийзьорките. Винаги търся най-високите. Винаги се изненадвам, че никой не обръща внимание на обувките ми. На сцената съм с 15-сантиметрови токове, но хората говорят повече за грима ми, което е смешно. Не съм от най-ниските, а с обувки ставам адски висока.

За идеала й за мъж: „Не обичам мъже, които прекаляват с контенето в облеклото си. Нито мъже, които се престарават. Бъди себе си и ако хората не те харесат, да си гледат работата. Ако не те харесват, то не си попаднал в подходяща компания. Не обичам такива, които се преструват на някой друг, за да се смесят с тълпата".

За това да си начело на рок банда: „Жестоко е. Те са най-добрите ми приятели. Имаме химия помежду си. Никога не съм имала лош ден с тях. Любимите ми групи са от Англия. Вие хора, имате страхотни банди! The Beatles, Zeppelin, The Who – те ме карата направо да полудея".

Вижте сексапилните кадри на Тейлър в галерията ни

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

baby_g ( преди 12 години )
Нещо непривлекателно има в нея. Дали е много слаба или пък много бледа такава.. не мога да преценя :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар