IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирина Шейк – фен на Достоевски и класическата музика

23 февруари 2012 10 15

Моделът отново се разголва на корицата на FHM, но този път думите й привличат повече внимание от физиката

Снимка: FHM

Снимка: FHM

Тя носи в себе си руска хръв, което е гаранция за сексапил. Ирина Шейк е от жените, които всички предпочитат да гледат съблечени, отколкото с дрехи, на която й да е скъпа модна марка. Дамата обаче не е поредният празноглав модел, който разчита само на красотата си. С какво Ирина е различна от всички останали жени става ясно в последния брой на FHM Южна Африка, където хубавицата оголва не само тялото си, но и душата си.

„Чета много. Любимите ми автори са Харуки Мураками и Достоевски. Обожавам исторически книги и такива за животни. Учила съм седем години в музикално училище и си падам по класическата музика. Също така ми харесва R&B и хип-хопа", разказва Шейк пред медията.

Рускинята прекарва детството си в родината, но по-късно е силно привлечена от Голямата Ябълка (Ню Йорк). „Хората в Америка са много емоционални. Руснаците може би са малко студени, но това сигурно е заради студената зима. Една рускиня няма как да замръзне... дори да я заведеш в Антарктида", казва хубавицата. С какво ли я е пленил Ню Йорк? С банята! „Ходя всяка седмица на баня и е доста релаксиращо. Напомня ми на руските бани", с усмивка споделя брюнетката.

Това, което хората не знаят за Ирина е, че тя е поет по душа. „Когато настроението ми е понижено пиша забавни стихчета", разкрива Шейк.

Дамата е официлна приятелка на суперзвездата на „Реал Мадрид" Кристиано Роналдо вече почти 2 години. Двамата се запознават покрай ангажиментите си за лейбъла Armani през май 2010 г. За изненада на всички обаче, хубавицата смята, че най-голямата любов в живота й не е той, а 3-годишният й лабрадор Цезар.

Ирина е отдавна позната на модния подиум и всички се питат няма ли да се насочи и към киното. „Получавала съм покани да участвам във филми, но искам да се концентрирам върху кариерата си на модел в момента", категорична е Шейк.

Разгледайте снимките в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари