IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скандална мароканка пали въображението в сп. V със своя модна линия

12 март 2012 11 50

Захия Декар облече бонбонено бельо, чийто дизайн без проблем ще разтупти всяко мъжко сърце

Снимка: V Magazine

Снимка: V Magazine

Казват, че човек сам избира професията си и срамна работа няма. А за едно младо момиче, изкушението да изкара лесни пари, като преспи с някой заможен мъж, е голямо. 19-годишната мароканка Захия Декар бе нарочена за проститутка, след като миналата година стана ясно, че е преспала с трима френски футболисти.

Рибери, Бензема и Гову са спортистите, които са се радвали на прелестите на знойната блондинка. Очевидно Захия се е сдобила с необходимата слава, за да се откаже от „занаята" и е решила да се пробва в модата. Хубавицата, която има голяма прилика с Парис Хилтън, пусна своя линия бельо, което показа на Couture Fashion Week.

Талантът и визията й (извън кревата) не останаха незабелязани и модните редактори на сп. V решиха да покажат продуктите й в бонбонена фотосесия в новия си брой.

Декар е покрита цялата в розово, бяло, обгърната от дантели, сатенени панделки и пухчета. Еротика вкарват и животните в кадрите, които са достойни „аксесоари", на хубавицата.

Разгледайте снимките в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари