IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън го раздава "скромно" в испанското GQ

4 юли 2012 07 05

Актрисата вече не се разголва, защото е влюбена и сериозна жена

Снимка: GQ

Снимка: GQ

Дженифър Анистън си взе малко почивка, за да се отдаде на летни страсти с половинката си Джъстин Теру, но това не означава, че е спряла да мисли за работа. Дамата скоро ще започне снимките за нов фим, а междувременно се появи и на корицата на испанското GQ.

За съжаление на господата, Джен вече не се разголва. Все пак тя е влюбена и сериозна жена и прелестите ѝ остават видими само за Джъстин.

Слуховете дори на няколко пъри я направиха майка и съпруга, но хубавецът все още не е задал важния въпрос. По време на почивката им за пореден път американските медии се „разприказваха", че двойката готви сватба, но информацията категорично бе отречена и от двете звезди.

В професионален план на Джен ѝ предстои да влезе в ролята на проститутка. След като бе зъболекарка-нимфоманка в „Шефове гадняри", Анистън ще се превърне в жрица на любовта в новата си лента „We're the Millers", където си партнира с Уил Пултър и Джейсън Съдейкис. Героинята ѝ е съпруга на дилър на дрога, която те пласират из цялата страна.

В броя на GQ Дженифър изглежда зашеметяващо, както винаги. Приятен загар, небрежен летен стил, дълги изваяни бедра и плосък стомах... нищо чудно, че Джъстин се определя като „най-щастливият мъж на света".

Вижте снимките в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари