IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора показва сексапил преди издаването на дебютния си албум

26 август 2012 06 32

Певицата знае, че трябва да работи усърдно, за да достигне славата на ментора си Джей Зи и съпругата му Бионсе

Снимка: GQ

Снимка: GQ

Рита Ора дава сериозни претенции да се конкурира с Риана. Не само, защото дамата е талантлива, а и защото също като колежката си, е протеже на Джей Зи. И двете певици се борят за одобрението на съпругата на рапъра Бионсе, а блондинката дори вече се чувства като нейна по-малка сестра.

Това каза самата Рита съвсем скоро пред сп. Grazia. "Бионсе ми каза да бъда себе си, защото те обичат да са около мен, когато съм естествена. Предполагам аз съм нещо като по-малката сестра".

Ора ще пусне дебютния си албум официално на 27 август. Изпълнителката на How We Do (Party) не се главозамайва, а знае, че я очаква доста работа, за да може да се кичи гордо със статута на звезда. А относно ментора си добавя: „Джей Зи ме кара да се чувствам много отпочинала, но същевременно ме накара да осъзная, че трябва да работя усилено. Той върши работата си от години, а аз тепърва започвам. Надявам се кариерата ми да бъде успешна, колкото неговата. Той е моят музикален идол".

Феновете на Рита ще могат да се насладят не само на албума ѝ, а и на красивите кадри на дамата в септемврийския брой на GQ. Ора все още не е готова да покаже повече от тялото си, ала погледът ѝ във фотосесията е палав и провокативен. Дамата показва бедрата си, а прелестите ѝ са подчертани от прилепнал къс, бял потник.

Ако искате да я видите в доста секси амплоа, разгледайте галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари