IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елизабета Каналис сложи латекса и хвана камшика

11 септември 2012 07 20

Италианката позира за сп. Max с куп мъже и агресивен сексапил

Снимка: сп. Max

Снимка: сп. Max

По-лесно е да позираш гол, отколкото облечен в латекс. Ала за Елизабета Каналис и двете не са никакъв проблем. 33-годишната актриса, известна най-вече като бившата на Джордж Клуни, се превръща в мокър сън за мъжете от корицата и страниците на италианското сп. Max. Каналис е обградена от страхотни мъже, влизайки в ролята на тяхна господарка.

А един от най-впечатляващите кадри е близкият план на сексапилното дупе на италианката.

В момента на това страхотно тяло се радва звездата от „Джакас" Стиви - О. Те са една от най-нетипичните двойки, но за изненада на всички любовта им цъфти.

За любимия си Елизабет казва: „Мислех си, че е луд, но се оказа, че е доста нежен и чувствителен към мен". Каналис допълни, че откакто е с него, е променила отношението си към връзките.

„Преди си мислех, че трябва да направя всичко, за да задържа мъжа до себе си. Днес мисля, че ако връзката върви, то е защото той иска да му е хубаво с вас", разсъждава прелестната италианка.

Ако мислите, че секссимволите не ревнуват, сте в голяма грешка. Елизабета обяснява, че дълго време е била дори крайна в ревността си. „Бях по-лоша дори от частен детектив. Когато някое мое гадже получаваше смс, се обръщах на другата страна, защото веднага започвах да се съмнявам и ако се разровех, научавах нещо. А когато се ядосам, ставам агресивна и бясна. Често се ядосвах. После си събирах багажа и се махах".

Елизабета прекарва почти цялото си време в Америка. Тя се е преместила там, защото смята, че това е точното място, където може да гради кариера. „Живея в Ел Ей, защото искам да бъда актриса в Америка. Но ако ми се обадят от Италия, винаги мога да хвана самолета и да отлетя до там", категорична е брюнетката.

Ако искате да се насладите на сексапилното дупе и други части от тялото на Каналис, разгледайте галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари