IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Валентинката Бар Рафаели

4 февруари 2013 12 20

Бар представя секси бельо за много влюбени очи

Снимка: Passionata

Снимка: Passionata

Празникът на влюбените Свети Валентин наближава и това е възможност за марките да рекламират продуктите си по различен начин. Разбира се, лейбълите за бельо като Victoria's Secret и Passionata вече започнаха да омагьосват дамите и господата със своите секси предложения.

Във „влюбено" настроение Бар Рафаели позира по сутиени и бикини за бранда Passionata. 27-годишната красавица с перфектно тяло е сложила сатенена червена панделка на косата си и високи токчета в съшия огнен цвят. По черно дантелено бельо тя с трепет се взира в своята валентинка.

Обзалагаме се, че на 14 февруари тя ще получи доста валентинки! Слуховете напоследък говорят, че дамата е без гадже, след като я свързаха със сноубордиста Шон Уайт, така че, мъже, пробвайте си късмета!

На останалите кадри Бар влиза в ролята на секси домакиня, която смята да готви и да се погрижи за сладкото си кученце. Стилистиката е ретро – черна очна линия, лента на главата, силно червено червило и блестяща усмивка, която не слиза от лицето ѝ.

Заразете се с усмивката на Рафаели от галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари