IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Испански страсти с Ирина Шейк

15 февруари 2013 10 20

Нежното, руско цвете доказа за пореден път защо е звездата на Sports Illustrated

Снимка: Sports Illustrated

Снимка: Sports Illustrated

Седмицата на модата в Ню Йорк не е единственото знаменито събитие в модния календар за тази седмица. Марката бански костюми Sports Illustrated вече започна да пуска своите летни предложения, с които отбелязва своята 50-годишнина.

Половин век в бранш с такава конкуренция си е значимо постижение. Но това не би било възможно без прелестните красавици, които със своите божествени тела презентират по най-добрия начин продуктите на марката.

В шоуто на Дейвид Летерман „ Late Night with David Letterman" красивите модели на лейбъла се събраха, за да говорят за своята история с марката и какво е да бъдеш в семейството на Sports Illustrated. Сред тях се открояваха Кейт Ъптън, Анн Ви, Нина Агдал, Алиса Милър и Криси Тейгън.

Най-голямата звезда обаче – Ирина Шейк – липсваше. И за да отбележим точно колко секси и значима е тя за марката и нейните продукти, ви представяме нейната фотосесия за каталога на Sports Illustrated, снимана в испански стил и показваща рускинята като една истинска покорителка – не само на сърца!

На кадрите Ирина се разхожда с камшик, готви се да срещне бика в очите и всичко това по изрязани бански от две части с връзки. Цветовете са червено, черно, а тук там се прокрадват и флорални мотиви. Банските са с характерната испанска дантела, която да показва, откъде идва вдъхновението за тях.

Ирина естествено е зашеметяваща и повече от секси. Убедете се сами в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари