IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тамара Екълстоун: Нямам проблеми с голотата си

17 април 2013 08 36

Богатата наследница на Бърни се посипа с диаманти за корицата на Playboy

Снимка: Playboy

Снимка: Playboy

Наричат я „момиче за милиарди" и тя определено е такава заради роднинската си връзка с Бърни Екълстоун. Прелестната щерка на шефа на Формула 1 Тамара реши да демонстрира блясък, дори в голотата си. 28-годишната брюнетка е една от най-очакваните корици на Playboy и тя не разочарова мъжката аудитория.

Тамара позира обсипана с диаманти, които покриват малка част от гърдите й. А един огромен скъпоценен камък се е наместил между краката й, за да остави най-нежната част от тялото й на въображението на читателите.

Брюнетката е легнала върху емблемата на мъжката библия – зайчето, което в тон с нейното „облекло" блести ярко. За радост на силния пол, Тамара не носи нищо по себе си освен тънките, високи токчета.

На друг кадър от медията г-ца Екълстоун е запалила цигара и е увила главата си с кърпа. Тя носи слънчеви очила, отново с емблемата на Playboy. Между пищната й гръд се спуска бижу, а дали тя е чисто гола, остава загадка.

Снимка: Playboy

Много звезди отказват да позират за Playboy и макар да се събличат в някои от филмите си, не приемат голотата като за показ. Не и Тамара. Тя не се нуждае от пари (татко отдавна се е погрижил за това), нито от повече слава.

„Гордея се с тази прекрасна фотосесия. Като жена, смятам, че трябва да обичам тялото си и да се чувствам красива отвътре и отвън. Playboy е иконично списание и за 60 години е поставяло на страниците си едни от най-красивите жени. Наистина съм поласкана, че имам възможността да бъда на майската му корица", споделя Тамара в медията.

Като дъщеря на милиардер, Тамара знае, че очакванията към нея не са малки. Също така е наясно, че никога няма да достигне успеха на баща си, но все пак иска да се пробва като бизнесдама и да гради собствена кариера.

Снимка: Playboy

„Всеки път, когато някой непознат ме види и ми казва: „О, ти си европейската Парис Хилтън". Аз съм точно обратното. Знам, че не мога да бъда успешна колкото баща си, но ми омръзна да не правя нищо. Писна ми да правя ваканция след ваканция и да нямам мотивация за нищо", допълва красивата брюнетка.

И докато Бърни може и да не е очарован, че светът ще гледа гола дъщеря му, майката на Тамара е на друго мнение. Най-малкото, защото Славица също е била на корицата на мъжката библия преди години.

„Щеше да бъде лицемерка, ако ми бе казала да не го правя", обяснява Тамара и добавя; „Нямам проблем с голотата си".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари