IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Миноуг е иконата на GQ

18 ноември 2013 09 00

Медията я обяви за дама на годината

Снимка: сп. GQ

Снимка: сп. GQ

Всяка година мъжкото сп. GQ награждава отделни личности, като разбира се те са основно мъже. Сред всички категории обаче има и една, която отличава и представителка на нежния пол. Тази година „дама на годината“ стана Кайли Миноуг, която се появи на събитието в Берлин в разкошна бяла фламенко рокля на Нина Ричи.

Според редактора на немското издание на медията Хосе Редондо Вег певицата съвсем заслужено е отличена, тъй като тя е „жена-мечта и икона за няколко поколения. Тя е въплъщение на поп иконата и я преоткриваме всяко следващо десетилетие“.

Миноуг наистина има сериозен стаж на музикалната сцена, а през 2014 г. се очаква да излезе и 12-ият ѝ студиен албум, след 4-годишна творческа пауза.

И след като се превърна в един от отличниците на списанието, Кайли неминуемо се озова на една от декемврийските му корици. Австралийката позира пред Елън фон Унверт в различни рокли и бельо, които биха вдъхновили доста от читателите на медията.

Тях може да видите в галерията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари