IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горещата София Вергара

21 ноември 2013 08 20

Колумбийската красавица позира за индийското издание на списание GQ

Снимка: GQ

Снимка: GQ

Остатъкът от месец ноември ще бъде много горещ, независимо от метеорологичните прогнози. Не заради друго, а защото София Вергара се появява на страниците на индийското списание GQ. Типично за колумбийската красавица, тя не се притеснява да покаже своите сексапилни извивки. София позира в рокли с къси дължини и голямо деколте.

Макар звездата да прехвърли 40-те години, не може да ѝ се отрече, че изглежда повече от зашеметяващо. Как поддържа перфектния си външен вид и кое е нейното прегрешение, красавицата споделя в кратко интервю:

Коя е твоята икона за красота: София Лорен. Тя знаеше какво работи за нея. Тя пристигна в Холивуд, но успя да съхрани това, което я отличава.


Коя е твоята „мантра“ за грим: Обичам грима. Никога не излизам от вкъщи без него. Дори ако това е само малко руж върху бузите ми. Чувствам се ужасно, ако не го направя. Винаги трябва да нося спирала, защото миглите ми са естествено руси.

Любимият ти аромат: Tom Ford.

Кое е твоето изкушение: Много обичам сладкото, което включва всички десерти като ореховки и торта.

А сега влезте в нашата галерия и разгледайте горещите снимки на София Вергара за GQ, Индия.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари