IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спящата красавица или как да съблазним спяща жена

9 август 2006 13 05

Искаме секс, но тя вече си е легнала... имаме ли още шанс да я събудим нежно?

Спящата красавица или как да съблазним спяща жена

Неведнъж сигурно ви се е случвало, да се приберете късно и тя вече да спи. Знаейки, че на другата сутрин ще ставате рано и размишлявайки над сексуалният си живот, който напоследък не е добре, решавате, че не можете да губите ценно време.

Окей, но как да я събудим. Няколко съвета от мъжката енциклопедия Аskmеn ще ни покажат, че не е чак толкова трудно, макар да не претендират, че те работят в 100% от случаите. Все пак основното е да успеете дa я събудите нежно и леко. Накарайте я да не усети граница между съня и реалността, като я преведете леко между двете.

Запалете свещички в стаята

Нежната светлина би подействала страшно възбуждащо и затрогващо на вашата половинка. Освен това проблясването на малките пламъчета може да я събуди съвсем нежно. В краен случай можете да използвате и приглушените светлини на нощна лампичка.

Афродизиаци

Ако свещичките от горната точка имат лек аромат на ванилия или друга приятна миризма, ще направите събуждането и най-сладкото на света.

Пуснете нежна музика

Пуснете лека и нежна музика, но не забравяйте, че трябва наистина да е лека. Изберете нещо с повече бас линии и нежни вокали. Moby и Air са перфектни за това.

Милвайте я

Милвайте я по корема, краката и нежно по гърдите. Но започнете от корема и постепенно се придвижвайте към тях, а не да ги сграбчите изведнъж. Не избързвайте с движенията. Следвайте нейните реакции и продължете по-настоятелно, едва когато сте сигурни, че и тя го иска вече от вас.

Целувайте я

Целувайте я нежно по гърба, по врата, по шията, по ушите и устните, но без език. Просто нежни малки целувки. Жените полудяват от това.

Играйте си с косата й

Прокарайте нежно ръка през косата й и леко масажирайте в областа на скалпа. Усещането може да я накара да се събуди готова за емоции.

Шепнете в ухото й

Говорете и тих, нежен и дълбок глас какво си мислите. Бъдете нежен и говорете роматнично без да очаквате отговор. Кажете и колко е секси и колко много искате да бъдете с нея.

Свалете бельото й

Прокарайте ръка по коремчето й по-надолу към нежните и части. Ако тя заеме по-предизвикателна поза, продължете, като пъхнете ръка отдолу, но не се задържайте там, ами леко и бавно свалете бельото й.

Покажете й, че сте готов

Прегърнете я отзад и я докоснете с тяло. Нека тя да усети, че сте “твърдо” възбуден и готов за любов. Ако ви отговори положително, значи всичко е наред.

Орален секс

Следващата стъпка е съвсем леко с език да я подготвите за това, което следва. Нежно прокарайте пръсти през най-нежните й части, а след това продължете много нежно с език. Едва когато е напълно овлажнена, можете да продължите малко по-настоятелно.

Имате истински шанс да направите най-добрия ви секс досега,тъй като повечето хора произвеждат хормони именно нощно време.

Все пак не на последно място ви предупреждаваме, че не е добре да будите приятелката си в нейния “дълбок сън”. Просто следете реакциите й. И ако продължава лекичо да похърква, просто я оставете да поспи.

КоментариКоментари