IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-горещите жени според сп. The Men

25 февруари 2014 16 10

Начело с Адриана Лима

Снимка: сп. The Men

Снимка: сп. The Men

Уайтли сподели пред The Sunday Times, че връзката ѝ с актьора е много силна и се чувства късметлийка, че е с него. „Мисля, че колкото по-дълго сте заедно, толкова повече се грижите един за друг и инвестирате в живота на другия. И ние наистина сме екип. Свързани сме дълбоко. Ние сме сродни души и това е красиво нещо. Чувствам се истинска късметлийка“, бяха думите на британския модел.

Южноафриканската красавица Кандис Суонепол също е от жените, които може да гледате само от страниците на някое списание, защото и тя вече е дала своето сърце на един мъж. 25-годишната блондинка от осем години излиза с модела Херман Николи. Двамата не успяха да бъдат заедно на Св. Валентин, но това по никакъв начин не помрачи любовта им.

„Не е задължително този, когото обичаш, да бъде до теб. Може да излезеш с приятелки и да си прекараш страхотно. Ако си падате по някого, това е идеалната възможност да му го покажете“, обясни красавицата и добави: „Много хора не обичат Деня на влюбените и аз бях една от тях. Но вече го използвам като извинение да направя нещо различно – да сготвя, да се накипря и да се позабавлявам“.

Не точете лиги и по Ема Хеминг, защото г-н Умирай трудно ще се ядоса. Брюнетката изглежда адски секси в черното дантелено бельо, ала да не забравяме, че тя е бременна с второто си дете и вероятно Брус не би позволил на никой мъж да припари в близост до нея. Ема и Уилис вече имат двегодишна дъщеря и са в очакване на втория си общ наследник.

Вижте останалите жени, които според сп. The Men са наистина горещи в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )