IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сигурните знаци, че ТЯ ви губи времето

28 май 2014 13 20

Ако приятелката ви отговаря на няколко от тези характеристики, може би трябва да скъсате с нея

Снимка: thinkstockphotos.com

Снимка: thinkstockphotos.com

Как да разберете дали приятелката ви в момента има сериозни намерения по отношение на вашата връзка или излиза с вас, само за да може да каже, че си има гадже. Ако е така, има риск да ви зареже тутакси, след като срещне някой „по-подходящ“.

Има някои червени предупредителни светлинки, за които е добре да се оглеждате. Ако видите, че „светва“ една или повече от тях, може би е по-добре да скъсате с нея, преди да ви е разбила сърцето.

Ето и 7 сигурни знака, че тази жена само ви губи времето:

1. Тя винаги закъснява за срещите ви „само с 5 минути“.

Никога няма да успеете да вкарате в правия път една неорганизирана принцеса. Ако всеки път, когато имате среща с въпросното момиче в 20 часа, в 21 часа тя ви пише есемес, че всеки момент ще дойде, но благополучно пристига към 22 часа, то едва ли някога ще се адаптирате към нейния несериозен подход. Освен това ще трябва винаги да съобразявате своя график с нейния и да си оставяте по няколко часа в аванс, през които да я чакате смирено. Замислете се колко много ценно време ще изгубите, докато се опитвате да излизате с тази жена?!

2. Тя направо забравя за срещата ви!

Ако въпросното дезорганизирано момиче изобщо не благоволи да дойде на срещата ви, дори и с голямо закъснение, то не се колебайте да скъсате с нея веднага. Ако една жена е заинтригувана наистина от вас, колкото и да е неорганизирана, тя ще намери начин да се види с вас.

3. Нейният Facebook статус си седи „необвързана“.

Няма нищо лошо в това тя все още да не е сменила статуса си с „обвързана“, особено ако излизате с нея отскоро. И все пак тя не бива да акцентира върху това, че си няма гадже, след като все пак има вас в живота си. Не би трябвало да публикува нонстоп палави свои снимки с други мъже, снимки от купони и почивки, на които вие не присъствате и т. н.

4. Тя не спира да говори и не ви дава възможност да кажете нищо.

В една стабилна връзка двама души трябва да умеят да се изслушват. Ако това момиче не спира да говори за себе си, за другите или по принцип, без да ви дава възможност да кажете и дума, то скоро вие ще се уморите от гласа ѝ. В един момент ще искате да чуете красивия звук на собствения си глас или просто да се насладите на минутка мълчание, без да слушате клюки или други глупости.

5. Тя танцува върху масите по заведенията.

Явно тази жена е голяма купонджийка, която търси мъжко внимание, но тя също така е жена, която ви губи времето категорично. Ако вашата приятелка не е доволна от вниманието, което получава от вас, то значи вие не сте ѝ достатъчен. Освен това тя явно не е фокусирана върху връзката ви и наистина се оглежда за някой друг. Повечето жени надрастват този вид поведение след 16-тата си годишнина. Ако тя обаче е доста по-възрастна, то определено трябва да се замислите.

6. Тя си има „сянка“, която води винаги със себе си.

Ако въпросната жена винаги идва на срещите ви с най-добрата си приятелка, може би наистина не си пада по вас достатъчно. Ако тя има сериозен интерес към вас, все ще намери начин да останете насаме, дори и да е срамежлива по природа или неопитна в любовта.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
това с приятелката не звучи чак толкова зле :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
чак пък такава напре ( преди 9 години )
На 20 ако са възрастни еееееее този път писателката нищо не каза и стана за смях.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Дама купа ( преди 9 години )
Половината студенти са върху масите другите под масите на кой как му е удобно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
vik ( преди 9 години )
да, ако си още на 15...пълни глупости
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
Повечето са верни с изключение на танцуването по масите. :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )