IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво искат жените в „този период от месеца“

10 юни 2015 14 19

Няма да ги разберете, затова просто следвайте някои правила

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Ако имате сериозна приятелка, то вече сте се сблъскали с нейните резки промени в настроението, капризи, висока раздразнителност в дните преди нейния цикъл, наричани на кратко ПМС (предменструален синдром). Вероятно ви иде да заминете на Северния полюс, когато това време настъпи и така и не можете да разберете какво бъркате всеки път и защо тя се цупи и крещи.

Е, това са хормони, няма какво да им разбирате, но пък може да приложите няколко трика, с които да си осигурите спокойствие и в тези най-напрегнати моменти. Какво да правите:

1. Време е за романтичните срещи, които сте отбягвали

Вечеря в хубав ресторант, гледане на комедия на кино, разходка сред природата. И не забравяйте да бъдете изряден кавалер. В тези дни тя държи цялото ви внимание да бъде към нея, но само когато тя го поиска.

2. Бъдете опитно свинче!

Опитвайте всичките ѝ странни гозби, не спорете защо иска да се облечете по този начин и ако премести някои мебели в къщата, кимнете одобрително.

3. Купувайте и всичкото сладко на света!

По време на ПМС шоколадът е най-доброто средство, за да запазите настроението ѝ по-добро!

4. Покажете емпатия!

Не я питайте защо реве на филма, а я погалете нежно. В тези дни тя е свръхчувствителна и ако се присмеете или оспорите емоциите ѝ, ще се превърне в истински звяр.

5. Бъдете търпеливи!

Емоциите ѝ са като ураган, но дори да попаднете в него, стиснете зъби и не се бунтувайте. Повтаряйте си, че това трае само няколко дни.

6. Поемете някои от нейните задължения

Когато ви каже да отидете до магазина, не задавайте повече въпроси, а тръгвайте. Може да се прежалите и да измиете поне веднъж чиниите или дори да сготвите. Това ще ѝ покаже, че ви е грижа за нея и ще я накара да се почувства по-добре от всяко лекарство на света.

Какво да избягвате? Просто е:

- Не задавайте излишни въпроси. Всъщност задавайте максимално малко въпроси.

- Не спорете, безсмислено е и само ще я вбесите.

- В никакъв случай не коментирайте някакви нейни недостатъци и не я обвинявайте за нищо.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари