IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бромансът или половинката?

18 декември 2015 13 20

Защо мъжете често избират вечер с приятели пред любимата жена

Снимка: Outwatch

Снимка: Outwatch

Когато става въпрос за избор между приятелите и половинката, господата често отсъждат в полза на първите. Тъй нареченият „броманс“ (тясна мъжка дружба) често е сред приоритетите на господата, тъй като в общия случай срещата им с аверчета ги разтоварва, забавлява ги и ги кара да забравят за всичките си проблеми.

Дамите, разбира се не са щастливи от този факт и вярват, че могат да бъдат толкова добри приятели на своите партньори, колкото и мъжките им другарчета.

Сайтът Grants Whiskey разкри топ 10 на причините, заради които представителите на силния пол по-често избират да бъдат с „побратимите си“, вместо с любимата жена. Но дали те са основателни?

„Мъжете винаги са искрени“ – Ако сте с правилната жена обаче, също няма да имате проблем с това. Тя ще се чувства свободно с вас да ви казва във всеки един момент какво мисли и чувства.

„Мъжките ви другари са винаги до вас, дори в 3 сутринта“ – Здравей сутрешен секс! Ако това не означава тя да е до вас, то какво друго?

„Аверчетата ви могат да ви разсмеят с някоя духовита шега, дори да се чувствате ужасно!“ – Нима половинката ви не може? Помислете пак!

„Мъжете не ви съдят за поведението ви“ – Ако се търкаляте по пода пред тях мъртво пиян, вероятно ще се посмеят за ваша сметка и дори няма да ви вдигнат дълго време. Сега си представете тази цветна картинка.

„Мъжете ще ви подкрепят дори да грешите“ – Половинката ви пък ще ви посочи грешката, но после ще ви покаже, че ви обича безусловно и ако сте умни ще се коригирате!

„Мъжете знаят какво да ви кажат, когато сте унил и се чувствате зле“ –Дамите обаче са доста по-сензитивни и емпатични и също ще ви демонстрират безкрайна доза съчувствие, подкрепа, лоялност и дори ще се опитат да решат проблема ви, тъй като вече са емоционално въвлечени.

„Мъжете обичат да си говорят за каквото и да е, дори да няма смисъл“ – След сериозните разговори винаги идва време за малко глупости на по бира. И все пак ако сте с подходящата жена, не би трябвало да се цензурирате и да си мерите приказките пред нея, защото тя ви обича, какъвто сте.

„Мъжете винаги виждат най-доброто във вас, което друг не вижда“ – Тя ви обича, защото вижда колко много усилия полагате за да покажете най-доброто си Аз. И това ви мотивира да не се отказвате, въпреки че понякога е адски трудно.

„Другарите ви споделят вашите хобита и интереси“ – А тя си остава интересна и мистериозна за вас, защото е различна и винаги има какво да ви покаже и разкаже.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари