IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс оборудване – част I

5 юли 2007 08 53

Най-необходимото, за да й отвъртиш главата(тоест да й направиш гот, за да ти направи тя още по-гот). Чети, купувай и ползвай

Секс оборудване – част I

Вярно е, че оръжието на любовта (на секса де, сещаш се – топа) е само едно и обикновено го носиш със себе си навсякъде.

Но тъй като всички мъже разполагат с него, добре е да спечелиш преднина, като използваш някои помощни средства, които ще те превърнат в нумеро уно, тоест номер едно сред най-страстните къртачи. Оп. Пардон. Не къртач, а мега пич, ловър и ½.

Тъй като моментът на изненадата е много важен, препоръчваме ти нещата, които ще ти изброим след малко, да скриеш добре и да ги извадиш чак в подходящия момент.
Шкафчето до леглото или черна кутия под леглото са идеалните места. С едно движение ще стигнеш до тях точно когато трябва и всичко ще бъде като в онези среднощни филми, в които разни допълнителни екстри изскачат сякаш от нищото.

Без повече уводни думи - първата част от оборудването:

Лубрикант

Руснаците го наричат просто „смазка“. Не става дума, че ще си го слагаш отзад споко. Е, ще си го слагаш, ако си любител на пичове, но ако си – си го носиш по принцип, така че може да пропуснеш тази точка.

Заблуда е, че
лубрикант ползват само хората, които не могат да се възбудят достатъчно.

При продължителен секс влагалището на жената просто изсъхва в даден момент, без значение дали тя все още има желание или не.

Разходките с пръсти също отнемат от влагата, така че леко лепкавата прозрачна течност ще ти помогне винаги там да е подходящо за влизане.

За предпочитане са лубрикантите на водна основа, защото са съвместими с презервативите. Тези на маслена основа намаляват действието на спермицидния гел (този който унищожава малки бели плувци), така че – на водна основа и това е.
Освен всичко се измива и по-лесно.

Масажно масло

За разлика от лубриканта, който можеш да използваш всеки път и по всяко време, масажното масло трябва да се използва само в специални случаи.

Както сме ти обяснявали няколко пъти, масажът преди секс е идеален начин да я накараш да се отпусне, да махне кофти мислите от главата си и да ти се отдаде изцяло.

Предложението за масаж е и „невинна“ причина тя да си свали дрехите.

Продават се в козметичните и специализирани магазини.

Презервативи

Задължителни
за всеки, които се „занимава“ със секс. За щастие, отдавна презервативите не са дебели като самолетни гуми, има ги във всякаква форма, цвят, мирис, вкус, размер, така че освен за предпазване от болести и бебета, са си пълноправен участник в любовните отношения.

Мъж, който използва презервативи винаги е една крачка напред в очите на жените пред този, който казва „ми не могааа, стяга миии, аз ще те пазяяя“ и подобни.

Отговорността към собственото здраве и това на партньора е много по-силен афродизиак, отколкото можеш да си представиш.

А представи си ако тя може да го слага с уста...

Втора част

КоментариКоментари