IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс оборудване – част II

27 юли 2007 10 13

Най-необходимото, за да й отвъртиш главата (тоест да й направиш гот, за да ти направи тя още по-гот). Чети, купувай и ползвай

Секс оборудване – част II

Бодро продължаваме със списъка задължителни неща, които да имаш на една ръка разстояние от леглото, за да си Единствен, Неповторим, Зашеметяващ и Незабравим любовник.

Кърпи

Изключително практично и необходимо средство за подсушаване на навлажнени или откровено намокрени места.

Наличието на кърпа съвсем на близо ще ви помогне да преминавате от една фаза в друга без да се мотаете много – много.

Не забравяй да ги переш.

Шал

Или вратовръзка. Може да се използва за връзване, за галене, за секси – танци, за каквото си помислиш.

Използвай ги само в моментите, в които и двамата сте настроени по-мръснишки. Обикновено на хората им харесва да са завързани леко, но има дами, които все още не са открили тази страна на секса и може да се изплашат.

Избери шал или вратовръзка от мека материя, която да не протрие нежната кожа на приятелката ти.

Мокри кърпички

Тя ще ти е безкрайно благодарна, ако имаш под ръка това изобретение на съвременната козметична индустрия.

С тяхна помощ ще почистите каквото трябва много бързо и още по-бързо ще се върнете към основното действие.

Пакетче мокри кърпички можеш да носиш със себе си навсякъде. Така предложението за бърз следобеден секс ще бъде още по-примамливо, щом въпросът с хигиената е решен.


Кошче за боклук с капак

Сигурни сме, че няма нужда да обясняваме нуждата от подобна вещ особено в спалнята. С едно хвърляне прибираш използваните презервативи, кърпички, салфетки и опаковки там, където трябва, а капакът ти гарантира отсъствие на всякакви неприятни миризми.

И преди да те оставим да отидеш да си набавиш необходимите неща, трябва да ти припомним, че нещата, за които ти говорим, не трябва да стоят на видно място в стаята, за да не я стреснеш.

Освен това трябва да си сигурен, че за всяко момиче, което влиза в стаята ти, имаш нова опаковка лубрикант, масажно масло и т.н., защото в противен случай на нея моментално ще й стане ясно, че се грижиш не само за нейния комфорт, а и за този на поне още три жени. Така че, бъди дискретен. 


КоментариКоментари