IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сексът сутрин не е мираж

12 декември 2007 14 44

Всъщност повечето жени обичат да правят секс сутрин, само трябва да знаеш как да ги предразположиш

Сексът сутрин не е мираж

Сред мъжете се носи слух, че жените не обичат секса сутрин. Решихме да проверим тази работа, разпитахме, проучихме, разказаха ни и се оказа, че всъщност повечето жени обичат, повтаряме, обичат да правят секс сутрин.

Така денят започва чудесно“, казват те.

Няма как да не обичам да правя секс сутрин, защото като се събудя и го видя до мен, ми става много миличко“, продължават с обясненията момичетата, които попитахме.

Според други момичета, сексът сутрин е направо магически, защото в сънено състояние усещанията са съвсем различни.

Естествено, има и жени, които не харесват сутрешните упражнения с половинката. И си имат съвсем обективни причини за това.

Спи им се

Не, няма да се разсънят по време на секс.

Когато на човек му се спи, последното нещо, което иска да прави, е секс. „Най-мразя да ме събуждат с разни подканващи движения. Полудявам“, обясни ни едно от момичетата.

Не се чувстват красиви

Колкото и да им обяснявате, че сутрин са много сладки с разрошена коса и сънен поглед, те няма да ви повярват много-много.

Жените, за да са в настроение за секс, трябва да се чувстват красиви.

А когато след цяла нощ сън ти се ходи страшно много до тоалетната и мечтаеш само да си измиеш зъбите, някак си сексът просто не се вписва в картинката.

Бързат

Липсата на достатъчно време също е сред основните причини, поради които жените отказват да правят секс сутрин.

Момчета, примирете се, че жените сутрин с отварянето на очите започват да си мислят за предстоящите задачи, за работа и за какво ли още не и вашите сексуални желания се явяват просто още една задача.

Както виждате, и трите пречки могат да бъдат преодолени, стига да имате правилния подход.

На първо време оставете приятелката ви да се наспи. Дайте й възможност да мине през банята, да се разсъни и чак тогава, много нежно, можете да пристъпите към Главния въпрос за сутринта.

Така, полека и внимателно, можете да я преместите от групата на необичащите в групата на полуделите по сутрешния секс. Екстра, нали.

КоментариКоментари