IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Непростимо: Любовни грешки, които да не повтаряте

21 септември 2018 14 20

6 истории на мъже с големи поуки

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Всеки мъж иска да бъде забелязван и харесван от срещуположния пол. Понякога обаче „хитростите“, с които си служат господата, излизат извън граници и може да се стигне до доста неприятни ситуации в обратен ефект. Вижте сами:

1. Мъжът, който накара бар да шпионира гаджето му

Миналото лято англичанин поиска от персонала на бар да шпионира приятелката му, която бе там на моминско парти. Служителите бяха меко казано потресени, въпреки че услугата щеше да бъде платена и отказаха с обяснението, че не са частни детективи. Ревността не е никак привлекателна без значение на какъв етап от връзката си сте.

2. Мъжът, който си направи съмнителен сайт за срещи

През септември мъж на име Нейт си направи уебсайт с името shouldyoudatenate.com, за да си намери гадже. В него той се опита да се представи в най-добрата си светлина като постижения и опит, но най-странното бе офертата му за 3-дневна ваканция на жените, които са заинтересовани от него. Според Нейт изглежда не е никак притеснително една жена да тръгне на 3-дневна почивка с напълно непознат. Изглежда той не е гледал достатъчно американски хорър филми...

3. Мъжът, който се опита да излиза с няколко жени в една вечер

Миналия август Лисет Пилант от Вашингтон бе на път към „сляпа среща“ в бар, когато приятел, който работи в бара ѝ написа съобщение: „Бягай“. Пилант скоро след това научи защо. Оказа се, че въпросният мъж вече си направил уговорки с други жени, които дори се застъпили. По-точно той имал други срещи в същия бар в същата вечер.

4. Мъжът, който пусна общо съобщение

В началото на 2017 мъж на име Нейтън реши да ухажва едновременно 7 жени като им пусна една и съща фраза. Оказа се, че той не е копирал изречението, а ги е вкарал в общо съобщение в Snapchat и оттам се разви съвсем неочакван чат. Момичетата хубаво го насолиха и дори му се подиграха в чата, така че той засрамено напусна онлайн диалога и съсипа напълно шансовете си за среща с всяка от тях.

5. Мъжът, който прати 1001 възбудени мъже пред дома и работата на бившия си

Миналия април Матю Херик заведе дело срещу Гриндър, когато пред дома и работата му се изсипаха 1100 разгонени мъже. Появата им бе в резултата на онлайн профили с лика на Матю, създадени от бившето му гадже в сайтове за секс и срещи в стремеж да му направи мръсно.

6. Мъжът, който реши да се ожени за робот

Излизането по срещи може да бъде изтощително и дори болезнено. Ето защо 31-годишният китайски инженер Женг Джиаджиа реши да си намери неодушевена партньорка. Той си изобрети робот-съпруга и дори сключи брак с нея пред свидетел в лицето на майка му и негови приятели.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари