IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тя има голямо дупе. И прави много секс

21 март 2008 13 03

Ким Кардашиян е новата звезда на Америка. Има феноменално голямо дупе и се спуква от секс. Симпатяга е, де

Тя има голямо дупе. И прави много секс

От време на време има някоя нова чуждоземна звезда, която ни прави мноооого голямо впечатление. И решаваме да публикуваме интервю с нея, дадено пред колеги от странство.

Напоследък целокупният американски народ е полудял по една доста сочна и скандална мома. В Европа още не е известна, но пък ние решихме да й обърнем внимание. Казва се Ким Кардашиян. На 27 години.

Тя е секси, държи се естествено, въпреки че е светска дама, но не е лигава като онова русо недоразумение Парис Хилтън и ужасно много се гордее с доста апетитното си дупе, което си заслужава аплодисментите. Имаме предвид и дупето, и това че се гордее с него.

Мис Кардашиян напоследък е навсякъде – появи се в Плейбой, порно филм с нейно участие се завъртя в мрежата (палавница, тя), води и тв шоу (в което участва цялата й арменска рода), изобщо пробивна брюнетка.

Затова решихме да помолим колегите от американското списание „Men's Fitness“ за помощ и се оказа, че те са направили съвсем наскоро интервю с госпожица Кардашиян, което ви представяме. За да добиете по-пълна представа за нея, тази интересна мацка.

Как се чувства такава пищна жена като теб сред всичките тези слаботелесни холивудски звездички? Ти си толкова секси (колегите малко са попрекалили, де, но не е лоша Ким, макар и да е тежичка лекичко, бел. ред.).

Вярно е, че съм секси с тези мои пищни извивки. Мъжете имат за какво да се хванат (смее се). Лично аз не мисля, че кльощавите жени са сексапилни. Много се радвам, че има жени като Салма Хайек и Джей Ло, които притежават истинска женственост. 

Чувстваш ли се поласкана да бъдеш Мис Плейбой и да се наредиш до звезди като Мерилин Монро (и нашата Златка, да не забравяме, бел. ред.)

Чест е за мен, че Хю Хефнър (издателят на Плейбой, бел. ред.) ме избра. Горда съм, че мога да покажа на хората какво представлявам. Навсякъде се показват тези слаби модели, но аз не съм такава. И се гордея с това. 

Винаги си много бляскава на червения килим, имаш и магазин за дрехи със сестрите ти, явно разбираш от мода. Я кажи точното облекло за готините пичове?

О, да. Разбирам от мода, естествено. И от мода, и от хубави мъже (смее се дълго и напоително). Перфектният мъж трябва да бъде с идеален костюм. Всеки мъж се нуждае от страхотен костюм. Няма по-добра гледка от пич в костюм, толкова е секси.

А, иначе в мъжката мода най-безумни ми се струват тесните, „скини“, дънки. Ужас.

В кои дрехи се чувстваш най-секси?

Чувствам се най-секси в тесни рокли на Herve Leger. Това ми е любимата марка. Имам 30 или 40 от тях.

Мъжете отчаяно искат да знаят...как могат да свалят Ким Кардашиян (добре, де или жени като нея, бел. ред.)?

(Смее се) Мъж, който има чувство за хумор, забавен е и има добро сърце притежава най-големи шансове. Определено е голям плюс, ако е уверен и има готина усмивка. Физически обичам мъже с идеална коремна преса. Обожавам плочки. Направо ставам дива пантера от мъж с плочки по корема (кикоти се).

Имаш ли си любима част от тялото?

Определено и очевидно - дупето ми! Ами, така де! Момичетата трябва да имат извивки. 

Сигурно си затрупана от кандидати. Кой е най-тъпия начин, по който са те сваляли?

"Загубих си телефонния номер, може ли да взема твоя?" Честно, кой може да си мисли, че с тази тъпа реплика ще ми направи впечатление и ще му върже?

Сега представи си, че си в клуб и вилнееш на дансинга. На коя песен би си разтърсила дупето?

О, определено на Бритни Спиърс, „Gimme more“. Пристрастена съм към Бритни!

КоментариКоментари

dzender ( преди 12 години )
И на Лопес е голямо, ама е хубаво :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар