IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-накрая се реши: Рафа Надал ще се жени за своята Мери

30 януари 2019 15 30

Двамата са заедно от 14 години

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Рафаел Надал разкри, че се е сгодил за приятелката си от 14 години – Мери Перело. Тенис звездата е предложил брак на брюнетката в Рим преди осем месеца. Очаква се двойката да сключи брак тази есен.

Мария Франциска Перело е 30-годишна и по образование е застрахователен агент. Красивата брюнетка всъщност работи като директор на благотворителната фондация на Рафа, от около десет години насам.

32-годишният Надал, който преди дни загуби финала на Откритото първенство на Австралия срещу Новак Джокович, не крие желанието си вече да стане баща. Той е споделял в интервюта, че е „семеен тип човек и че очаква с нетърпение да има собствено потомство в не толкова далечното бъдеще.“.

Според списание Hello!, двойката планира есенна сватба, която трябва да се състои в родното място на испанския топспортист – остров Майорка.

 

Влюбените се срещат през 2005 г., но за разлика от другите жени и приятелки на известните тенисисти, Мери рядко обикаля света по турнири с любимия си.

Перело е казвала в интервюта, че нарочно не пътува с Рафа, за да не му се пречка. Тя е заявявала: „Да съм навсякъде с него, не би било добре нито за него, нито за мен. Той се нуждае от пространство, когато се състезава, а само идеята да се мотая около него по цял ден ме измъчва.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари