IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Искате да ви огрее? Ами почистете малко, де!

8 януари 2010 13 04

Мъжете, които домакинстват повече, получават секс в изобилие

Добро момче. Снимка: Dreamstime

Добро момче. Снимка: Dreamstime

Ако си мислите, драги мъже, че диамантите са най-добрият приятел на жените, и следователно скъпият подарък ви гарантира желаната доза креватни забавления, грешите.

И изобщо не се учудвайте, ако когато се приберете у дома с някаква лъскава торбичка, любимата ви стои и ви гледа така, сякаш всеки момент ще изсипe върху ви цялото бойно снаряжение на Зевс.

Особено, ако навън е валяло и сте оставили ловните си отпечатъци по целия коридор.

Оказа се, че ако любовта на мъжа минава през стомаха, то женската такава се възпламенява от включената пералня, виещата прахосмукачка и празната мивка.

Това се потвърдило и от американско проучване, обхванало близо 7000 семейни двойки.

Резултатите били недвусмислени: мъжете, които отделят повече време на домакински задължения, получават повече секс.

Изследването опровергава идеологията, че "времевата криза" или липсата на време убива страстта.

"Във време, когато животът е по-сложен и напрегнат, предприемчивите съпрузи откриват начини успешно да се справят с многобройните си задължения", обяснява Констанс Гейджър от изследователския екип.

Същевременно изследване сред служителки в Австралия е показало, че негодуванието на жените срещу тежестта от домакинската работа понижава либидото им.

"Чувствата на жените към съпрузите им се определят от възприятието им за справедливо разпределение на задълженията у дома. Ако факторът "негодувание" е висок, от това страда интимният живот на двойките.

От тази гледна точка най-добрият сексуален помощник на мъжа се оказва прахосмукачката", казва Барбара Поукок от университета на Южна Австралия.

Така че, не се помайвайте, а бегом в кухнята.

КоментариКоментари

barovkata ( преди 14 години )
kakto pee pod du6a taka 6te zapee po 4ehli4ki v hola...s prahosmuka4kata...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Lollypop ( преди 14 години )
Absolutno vqrno:)))))A puk kogato 4isti po havliq i bos......
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Stardust ( преди 14 години )
A моят по-добре да не чисти... че ще счупи нещо - малко е несръчен. Ама сух режим му се пише, ако не си изяде буламача, който съм наготвила. Мен мама ме е учила, че любовта на мъжете минава през корема - щом не иска да си изяде манджата, значи не ме обича, нали :( Иначе планираме да си вземем онези прахосмукачки, които сами чистят, докато сме на работа. Да видим секси ли са :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sunnny ( преди 14 години )
Да живей! :)) Моята връзка е живо доказателство за горната теза. Само фактът, че той поръча сам нова прахосмукачка, ме накара аз пък да взема масажно масло ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар