IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Личен сервитьор на студени напитки

16 август 2012 12 40

Само се отпуснете назад и поемете контрола над доставката на следващата си студена бира

Снимка: sharperimage.com

Снимка: sharperimage.com

Това е изумителният дистанционно контролиран посредством wireless предавател хладилник, който може да се придвижи през хола или двора ви и да ви донесе разхладителна напитка за отрицателно време.

В мързеливите горещи летни следобеди е изключително досадно, когато бирата ви свърши, а никак не ви се става от масата или шезлонга да си донесете нова. Срещу това проклятие на почивката се бори новото изобретение RC cooler, което бива контролирано от дистанционно с обхват до 10 метра разстояние. В обема си побира 12 кена или бутилки от 0,5 л и лесно се плъзга по подови настилки и дори килими, както и по плочници и бетон, тъй като колелата му са изключително маневрени и здрави.

Капакът му се затваря с цип, който пречи на леда и напитките да се разплискват по пода, докато този полу-робот-сервитьор „търчи" към вас, за да ви обслужи.

Снимка: sharperimage.com

Дистанционното работи на wireless принцип и е с елементарно четирибутонно управление: напред, назад, на ляво и на дясно, за да може хладилникът да преодолява препятствията по пътя си. И двете устройства се захранват с батерии.

За по-лесно съхранение, хладилникът се свива от оригиналните си 25 сантиметра на височина до почти наполовина – 15,5 см и се носи с удобна презрамка през рамо.

Снимка: sharperimage.com

Цената на този най-добър приятел на бираджията е около 80 щатски долара.

Е кажете сега, това не е ли голяма глезотия?

КоментариКоментари

Luchia ( преди 11 години )