IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приложение разкрива дали ви бива в леглото

16 август 2013 06 15

То работи с данни за движенията на потребителя и аудио нива

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Почти всеки мъж има съмнения дали се е справил достатъчно добре в секса, особено ако е прекарал нощта с нова партньорка. Мобилно приложение е създадено, за да развенчае съмненията и да покаже истината за сексуалната активност на мъжете. Новата апликация за iPhone предлага невероятна детайлна информация в електронни таблици, която показва доколко един човек е в състояние да отговори на потребностите на своя любоник/ца.

Мобилното приложение измерва каква е продължителността на секса, неговата скорост, честотата на сексуалния ритъм на двойката, както и нивата на шума. Други характеристики включват отчет на сексуалните забавления в месеца, тласъци в минута и децибели по време на оргазъм. Апликацията струва 2.99 долара и разполага с точкова система, чрез която може да предизвикате себе си и да докажете колко добри любовници сте.


Сексът утрин, например, получава 10 точки, докато интимностите неделя вечер се възнаграждават с 20 точки. Spreadsheets работи с данни от наблюдение на движението на потребителя и аудио нива от вградения акселерометър в телефона. Апликацията обаче не записва, както и не възпроизвежда аудио или видео записи. Според началната страница на приложението всички данни се съхраняват на сигурно място в телефона, а информацията никога не се препраща или синхронизира с интернет.

Новата мобилна апликация не е първото приложение с еротична тематика. Има апликации, които позволяват да тествате знанията си за всичко, свързано със секса или пък да измерите доколко привлекателни сте за останалите хора, пише вестник Daily Mail.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари