IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов уред помага на мъжете да издържат 11 пъти по-дълго време в леглото

19 декември 2013 11 30

Той действа веднага и не се наблюдават странични ефекти

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Преждевременната еякулация е проблем, който засяга много мъже. В някои случаи дори това се отразява пагубно на сексуалния живот на господата. Проучвания показват, че голям брой мъже съобщават, че чувстват натиск да правят секс по-продължително време.

За щастие, може би вече има решение на този проблем. След години изследвания първата одобрена медицинска програма за контрол на еякулацията вече е завършена. Тя има за цел да помогне на милиони мъже по света, които имат проблеми с преждевременното еякулиране.

Лицензираното медицинско устройство се нарича Prolong Climax Control Programme и включва нещо като вибратор, който има за цел да намали чувствителността на пениса. Уредът струва 200 паунда (около 470 лева) и е част от шестседмична програма.


Мъжете трябва да стимулират пениса си с устройството, за да достигнат точката близо до кулминацията. Точно в този момент те спират. Тази стъпка се повтаря три пъти по три пъти в седмицата в продължение на месец и половина. Мъжете могат да извършват тази дейност самостоятелно или да я практикуват като част от любовната игра.

Към уреда има и лубрикант, който цели да се избегнат евентуални болки. Програмата е разработена от доктор Анди Замар и психолога Теса Фейн. Той я описва като „практично, достъпно и ефективно решение за хората, които искат да се научат да контролират своята еякулация и да подобрят своето сексуално самочувствие и удовлетворение“.

Снимка: dailymail.co.uk

Създателите на продукта твърдят, че ползите от него са няколко: незабавно действие, без странични ефекти и трайно решение на проблема. Какво обаче показват тестовете на уреда? В лондонска болница тече клинично изпитване на програмата. До този момент 61% от мъжете са съобщили, че издържат 11 пъти по-дълго време в леглото, след като са ползвали уреда. Във Финландия пък изследване показва подобрение със 72 на сто, без странични ефекти и продължаващо подобрение дори след половин година, пише вестник Daily Mail.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

васо ( преди 10 години )
е те това искам за свети валентин хахахахахах
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар