IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Върхови звук, картина и елегантност – в новия шоурум на Bang & Olufsen в София

3 юни 2019 08 47

Върхови звук, картина и елегантност – в новия шоурум на Bang & Olufsen в София

Световноизвестната датска технологична компания Bang & Olufsen откри нов, много елегантен и просторен шоурум в сърцето на София. Вторият етаж на дилърството на BMW и MINI M Car Sofia вече е настоящият дом на Bang & Olufsen, превръщайки се в пространство, където се съчетават иновации, качество и лукс. Официалното събитие за откриването на шоурума се проведе снощи, пред десетки ценители на аудио и видео иновациите, които имаха възможността да се докоснат до някои от най-новите продукти на компанията.

Специален гост на събитието беше датският посланик в България Сьорен Якобсен. „Впечатлен съм от всичко, което виждам. Bang & Olufsen има пълния потенциал да се развива навсякъде по света и се радвам, че се случва точно в България“, заяви той.

По време на откриването бяха представени и най-новите попълнения в продуктовата гама на марката – аудио системата с кръгла форма BeoSound Edge и първите продукти в изтънчения Piano black цвят. Традиционно за Bang & Olufsen освен брилянтен звук, BeoSound Edge може да бъде и перфектно интериорно решение за всички, които имат усет към детайла. Тя може да бъде позиционирана по два различни начина– на пода, така че едновременно да се слива и да обогатява общата атмосфера, или на стената – като предизвиква гравитацията и разделя визуално пространството. Аудио системата разполага със сензор за движение, който отчита всяко приближаване и дискретно осветява алуминиевата ѝ повърхност. Звукът се регулира по много интересен и същевременно удобен начин – колоната може да се намали или увеличи, като се наклони в едната или другата посока, като след това автоматично се връща в първоначалната си позиция. BeoSound Edge разполага и с иновативната технология Active Bass Port, както и с три специални настройки на звука. Благодарение на тях звукът може да бъде насочен в избрана посока или пък във всички посоки, запълвайки цялата стая с динамичен и мощен 360-градусов усет за съвършенство.

За пръв път у нас беше представен и най-добре звучащият телевизор BeoVision Eclipse в новия цвят от продуктовата гама на Bang & Olufsen – Piano Black. Лукс, безкрайна изтънченост и иновация са трите думи, които описват най-добре този нюанс. Авангардният и футуристичен дизайн на BeoVision Eclipse, заедно с елегантния му черен корпус, пък го превръщат в дизайнерски шедьовър. Телевизорът разполага със специална технология, благодарение на която изображенията се сливат по такъв начин, че създават напълно реалистично усещане на визуалната среда за зрителя. Магията се крие в самоизлъчващите се OLED пиксели и тяхната способност да се включват и изключват поотделно, за да възпроизвеждат абсолютен черен цвят и безкраен контраст – двата най-важни елемента, които допринасят за незабравимо зрителско изживяване.

В цвят Piano Black за пръв път беше представен и класическият модел тонколони Beolab 50. Дизайнът е проектиран с изключителна прецизност и по начин, който придава на продукта уникална визия и загатва за съвършения и мощен звук, съчетан с прецизен контрол. Всичко това се допълва от топли дъбови ламели, които едновременно надграждат съвременния му образ, но и му придават класически оттенък.

Новият шоурум на Bang & Olufsen – на бул. „Черни връх“ 53, разполага с някои от най-новите визуални вариации на марката. Сред тях е и новата бронзова колекция. Новият дом на датската марка разполага и със специална стая (Experience Room), където всеки може да се потопи в съвършената аудио визуална атмосфера. Всичко актуално около Bang & Olufsen Bulgaria може да откриете на фейсбук страницата на компанията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари