IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 февруари

14 февруари 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Много лесно ще се справите с дейности, изискващи практически умения. Ще получите набелязаните резултати, но това няма да е въпрос на късмет, а на старание и инициатива. Ще преодолеете затрудненията бавно, методично и с присъщата си стремителност.

Телец

Ще е полезно, ако днес заложите на прословутото си търпение. Най-вероятно няма да довършите почти нищо започнато. Не го приемайте лично, обстоятелствата ще са променливи и дори нещата, които са ви изглеждали на финалната права може да забуксуват. Приемете фактите такива, каквито са и изчакайте.

Близнаци

Наблюдавайте обстановката около себе си и се опитайте да се възползвате максимално от възможностите, които ви се предоставят. Ако нещо не отговори на първоначалните ви представи не търсете причините много далече. Най-вероятно в дъното на всичко ще са вашите реакции. Избягвайте дори минималните рискове.

Рак

Дали защото е последен работен ден или по други причини, но настроението ви ще е лъчезарно. Ще успеете да намерите общ език дори с хора, които обикновено отбягвате, защото ви отегчават. Ако имате сложни въпроси към някого, които отдавна ви мъчат, то сега смело можете да ги зададете. Единственото, за което трябва да помислите преди това е дали и доколко ще харесате отговорите.

Лъв

Със сигурност ще се натъкнете на затруднения за довършването на някои занимания, но по-лошото е, че ще има други, които ще ви е трудно даже да започнете. Намалете темпото. Денят не е подходящ за стартиране на нови проекти и за взимане на сложни решения. Ориентирайте вниманието си към обичайните дейности.

Дева

Със сигурност няма да имате сериозни поводи за оплакване през днешния ден. С каквото и да се захванете ще ви се получава така, както сте предположили и без излишни усилия. Координирайте действията си с членовете на семейството. Ще се почувстват щастливи от вниманието ви.

Везни

Преценете опита, знанията и уменията си преди да се захванете за каквото и да било. Не започвайте нещо, само защото са ви гласували доверие или са ви го възложили като задача. По-добре е да откажете още от самото начало, отколкото да се чувствате неудобно от крайните резултати.

Скорпион

Желанията и възможностите ви са в пълен синхрон. Време е да се захванете за сложните неща. От тях изберете онези, които са свързани с най-малко разходи. Ще получите двоен ефект: добри резултати с минимални ресурси.

Стрелец

Ориентирайте се към занимания, изискващи физически усилия. Интелектуалните дейности днес няма да са основната ви сила. Ако усетите, че и енергетиката ви не е особено стабилна, то намалете темпото. Наблюдавайте състоянието си и реагирайте при първите признаци на влошено здраве.

Козирог

Отношението на околните към вас ще е изцяло положително. Ще ви предлагат съдействие без дори да сте дали признаци, че ви е необходимо. Не отказвайте. Ще усетите, че ролята ви в момента е предимно обединяваща и са налице прекрасни предпоставки за сплотяване на екипа.

Водолей

Настроението ви ще е оптимистично, а тонусът – висок. Ще разполагате и с повече свободно време от обикновено. Използвайте го за систематизиране на дългосрочните си планове. Решенията ви ще се окажат изключително ефективни.

Риби

Действайте в сътрудничество с всички останали. Дори да направите някакви пропуски те няма да са фатални, а някой от екипа ще ги коригира без много шум. Участието ви ще получи висока оценка, а може би и материален еквивалент.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари