IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Свети Валентин: Какво да не подарявате на половинката си

14 февруари 2020 15 00

Забравете за кухненските уреди

Снимка: iStock

Най-романтичният ден от годината вече е тук и това означава, че трябва сериозно да помислите за подарък на половинката. Ако все още не сте избрали точния, то имате още време до специалната вечеря. Хубаво е да изберете нещо, което ще е от полза на любимия ви човек, но понякога има и подаръци, които влизат в списъка „забранено“.

Ако вече сте си наумили нещо, това е добре. Но много внимателно трябва да обмислите какво точно казвате с този подарък. Дали няма да обидите човека срещу вас? Дали пък ще го накарате да си помисли, че нещата вървят твърде бързо и ще го изплашите? Всичко това трябва да бъде взето под внимание на Свети Валентин.

Затова сме подбрали няколко неща, които не е хубаво да подарявате на половинката си.

1. Карта за фитнеса

Най-вероятно смятате, че това е едновременно практичен и романтичен подарък. Все пак, гаджето ви винаги е казвало, че трябва да отслабне и да влезе във форма. Още повече, че сте намерили един фитнес, който е точно до вас и това още повече улеснява нещата с късното прибиране.

фитнес за

Снимка: iStock

Да, ама не. Всъщност картата за фитнес не е никак подходяща за подарък за Свети Валентин. Ако половинката ви получи това за празника, тя най-вероятно ще си помисли, че ѝ казвате, че не изглежда добре и ѝ е нужна промяна. Нито един от нас не обича да чуе, че изглежда дебел/а и още повече на най-романтичния ден от годината.

2. Дреха

Тук се обръщаме специално към господата. Единственият вариант, в който можете да купите дреха на приятелката си, е, ако знаете точния ѝ размер, любимата ѝ марка, любимия ѝ цвят и дали има с какво да я съчетае. Това си е доста трудна задача и затова нашият съвет е да не пробвате с подобен подарък.

дреха -

Снимка: iStock

Ако все пак искате да зарадвате вашата любима с нещо хубаво, добре е да се обадите на най-добрите ѝ приятелки за съвет. Също така се опитайте да си спомните преди няколко дни какво точно си е харесала, но не се е решила да си купи. Това е сигурната формула за успех.

3. Кухненски уреди

Едно е сигурно – романтиката със сигурност ще умре, ако се появите на прага с нов тостер или прахосмукачка. Въпреки че много жени твърдят, че ще се зарадват на подобен подарък, всъщност дълбоко в себе си се надяват никога да не го получат.

подарък iStock

Снимка: iStock

Свети Валентин се свързва с нещо по-специално и подаръкът трябва да отговаря на това. Затова забравете за тиганите, фритюрниците и миялните машини. Това само ще каже на половинката ви, че очаквате от нея да се грижи за вас и да прекарва по-голямата част от времето си в кухнята.

4. Плюшени играчки

Това е добър подарък, ако празнувате Свети Валентин за първи път. То е нещо като традиция всяка една двойка да имат обща плюшена играчка, която свързват с първия си Ден на влюбените. Но дотам.

подарък iStock

Снимка: iStock

Ако сте заедно дълго време, забравете за подобни подаръци. Колкото и сладко да изглежда това мече, което държи сърце, не се подлъгвайте да го купите. Заложете на нещо по-зряло и такова, което няма да събира прах на секцията.

Сподели своята валентинка!

5. Вечеря

Колкото и да е романтичен ресторантът, а ястията да са по-вкусни от всякога, не минавайте само с една вечеря. Вашата половинка ще се зарадва на нещо, в което сте вложили мисъл и чрез него ще покажете, че наистина я познавате.

подарък iStockю

Снимка: iStock

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари