IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 февруари

17 февруари 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се убедите във верността на твърдението: „всяко зло – за добро“. Обстоятелства, които първоначално ви изглеждат не просто неприятни, ами направо фатални, ще се обърнат във ваша полза. Овладейте реакциите и следвайте събитията.

Телец

На колкото повече затруднения се натъквате, толкова по-добре ще се справите. Затрудненията днес ще са най-истинският ви мотив да покажете на какво сте способни. Единственото, което не бива да правите е да се захващате за дейности, от които нямате ни най-малка идея.

Близнаци

Прегледайте кореспонденцията си. Не е изключено да получите доста примамливи предложения от различно естество. Преценете ги много добре преди да приемете каквото и да било, най-вероятно ще откриете „подводни камъни“.

Рак

Подхождайте отговорно към всички въпроси, с които ще се наложи да се занимавате днес, независимо че може да са тривиални и познати. Особено внимание обърнете на домашните и битовите. Не е изключено нещо, което ви изглежда безобидно да се окаже досаден „трън в петата“.

Лъв

Предизвикателствата ще ви мотивират. Някой ще се опита да ви постави в неудобно положение, но вместо да ви изложи, ще ви амбицира. А най-хубавото е, че постигнатите от вас резултати ще добият популярност.

Дева

С доста емоционални преживявания ще е изпълнен днешният ден. Ще са свързани с най-близките ви роднини. На моменти може и да са натоварващи, но като цяло ще се почувствате доволни от случващото се.

Везни

Проявете активност, с каквото и да се занимавате. Може да не постигнете желаните резултати или да не напреднете видимо, но усилията ви ще бъдат забелязани. Ще стабилизирате позициите си и ще спечелите почитатели.

Скорпион

Благоприятната комбинация между проницателност и устременост ще ви помогне да преодолеете всички бариери днес. Дейности, които по някакви причини са останали недовършени ще намерят окончателния си вариант. Част от тях ще отпаднат изобщо, защото ще се окажат неактуални.

Стрелец

Първо систематизирайте желанията си, а след това си дайте сметка и за възможностите. С удивление ще констатирате, че те са почти тъждествени. Което означава, че ако се захванете здраво за работа няма да имате никакви оправдания за евентуалните си пропуски.

Козирог

Подредете графика си преди да се заемете с практическото изпълнение на задачите. Ще откриете нещо, което сте забравили, но все още имате възможност да направите в уговорения срок. Ориентирайте се към индивидуални дейности, ще са по-ефективни от участието ви в екипна работа.

Водолей

Необичайно спокойни и сдържани сте днес. Едва ли някой или нещо би могло да ви извади от равновесие. Моментът е подходящ за занимания, които ви създават напрежение. Този път ще ги довършите без излишни емоции.

Риби

Навлизането на Меркурий в ретроградно движение във вашия знак ще създаде отлични условия за създаване на ред в собствените ви мисли. Не е желателно да тръгвате на път. Ако работите с документи, бъдете пределно внимателни, за да избегнете възможността от грешка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари