IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бизнесдама, моделка и хотелиер в MasterChef от 24 февруари по bTV

18 февруари 2020 15 30

Те ще покажат висока кулинарна култура и неземна храна

Бизнесдама, моделка и хотелиер в MasterChef от 24 февруари по bTV

След по-малко от седмица на кулинарната арена на MasterChef ще се качи шестото поколение хоби-готвачи, които ще направят и невъзможното, за да се сдобият с престилка и място в най-голямата кухня на България. На 24 февруари, точно в 21:00 часа зрителите на bTV ще видят колко се е повишила кулинарната култура в страната в следствие на петте сезона на красиви, вкусни и емоционални приключения на малкия екран.

От 24 февруари стотици хоби-готвачи ще представят разбирането си за храната като удоволствие, чрез което изразяват себе си, даряват любов и дори се лекуват. Своята визия за първокласно ястие ще покажат метъл музикант, изящна моделка, мениджър на критични ситуации, продуцент, рокер, обиколил три континента, хотелиер, бизнесдама, банкер и дори рейнджър. Те пристигат от всички краища на света, за да докажат възможностите си пред топкулинарите Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу. А някои от тях ще потърсят основателна причина за завръщане в родината именно в престилката на MasterChef.

Претендентите за титлата и голямата награда от 100 000 лева ще сготвят множество впечатляващи и екзотични комбинации от продукти, здравословни блюда, но и традиционни ястия от българската кухня. Много от тях ще съобразят избора си на рецепта с предпочитанията на член от журито, на когото симпатизират и чиято философия за храната споделят. Те ще демонстрират отлични познания за обработката на продуктите, технологичните процеси, модерните готварски уреди, естетичното представяне на рецептите и последните тенденции на световната кулинарна сцена. Зрителите на bTV ще видят хора със самочувствие и подплатени претенции на базата на много тренировки. Те ще стартират шестия сезон на кулинарното приключение с „висока летва“, показвайки, че знаят какво ниво се очаква от тях, за да получат мечтаната престилка на MasterChef. Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще отчетат ясната тенденция към уважение на продуктите и против разхищаването им.

В опит да впечатлят строгото, но справедливо жури на MasterChef, състезателите ще разбулват тайните на баба, собствените си рецепти за семейно щастие, ще покажат дори рецепти за средновековни храни. Те ще изразяват любовта си към добрия вкус с всички възможни изразни средства – ще пишат поеми за храната, ще пеят и танцуват, завладени от удоволствието за всички сетива.

Как ще изглежда селекцията на Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу, какви изненади е подготвил екипът на MasterChef за новото издание и колко забавен може да е стартът на голямата кулинарна битка – на 24 февруари от 21:00 часа по bTV.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари