IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 февруари

21 февруари 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Енергетиката ви е стабилна и сте готови да поемете някои умерени рискове. Опитайте се да обмислите последствията, макар че няма да сте в състояние да ги предвидите изцяло. Важното в случая е да не „заложите на грешния кон“.

Телец

Комбинацията между изобретателност и инициативност днес може да вдигне доста бариери, които сега ви пречат. Ще ви хрумне решение на задача, която към момента ви е изглеждала като тъмна енигма. Резултатът ще ви се отрази стимулиращо.

Близнаци

Ще успеете да отстоите позициите, да защитите независимостта и да запазите територията си без да попадате в конфликтни ситуации и без да правите болезнени компромиси. Лека промяна на правилата или гъвкаво приложение на принципите ще се окаже много по-ефективно от ултимативни разговори и размяна на „любезности“.

Рак

Съществените събития през днешния ден ще са свързани с контактите ви. Ще успеете да заявите недвусмислено присъствието си в неформална група по интереси, в която участвате и едновременно с това ще възстановите стара, отдавна прекъсната връзка. И двете събития ще ви помогнат да се справите с решаването на актуален въпрос.

Лъв

Търсете начин за разгръщане на творческия си потенциал в рамките на колективната работа. Ще разполагате с достатъчно свобода на действие, но с минимално техническо обезпечение. Независимо от това ще довършите дейности, които към момента по някакви причини са били отлагани.

Дева

Ориентирайте се към дейности, които сте стартирали наскоро. Намалете темпото, преустановете процеса за известно време и прегледайте направеното до момента. Не само ще откриете сериозни грешки, но и ще имате възможност да ги отстраните. Въздишката на облекчение ще е заслужената ви награда.

Везни

Новите ви идеи ще се окажат и полезни и лесно приложими. Независимо от това не е желателно да бързате с реализацията им. Осигурете ресурсите и набележете етапите. Стартирайки в подходящия момент ще напреднете бързо.

Скорпион

Опитайте се да съчетаете в днешната работа разумното и практичното с естетичното. Възползвайте се от чуждия опит. Комбинирайте различни варианти докато направите нещата така, че да сте доволни от тях. Ако крайният резултат отговаря на изискванията ви, значи сте постигнали максимума.

Стрелец

Върнете се към старите идеи или към тези, за които не сте разполагали с обезпечение. Ще можете да работите по няколко едновременно и дори да ги свържете. Не се стремете към дългосрочен ефект, а към това да си осигурите варианти за модификация.

Козирог

Спонтанните хрумвания ще се изпарят точно толкова внезапно, колкото са се появили. Следвайте динамичния си стереотип. Всяко отклонение ще ви върне назад, ще ви забави и в крайна сметка ще ви разтревожи. По-добре монотонно, но стабилно, отколкото поривисто и нетрайно.

Водолей

Избягвайте финансовите сделки. Моментът не е подходящ за дългосрочни инвестиции, освен ако не са започнати преди време и сега само да се налага да се поддържат. Дори опитът за разширяване може да се окаже безполезен и твърде скъп.

Риби

Търсейки съвсем конкретна информация ще попаднете на друга, която ще ви помогне да си обясните смисъла на преживяна наскоро случка. Обстоятелства, които до момента са ви изглеждали ирационални ще избистрят очертанията си. Логиката ще надмогне идеализма.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари