IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сезонът на Рибите – с кои знаци си пасват най-добре?

21 февруари 2020 18 00

Лъвът ще ги обсипва с внимание

Istockphoto

Сезонът на Рибите вече започна. Всички, родени под този знак, са романтични мечтатели, които през следващите седмици ще направят мнозина от зодиака по-емоционални и чувствителни към проблемите на другите.

Водният знак, който ще властва до 20 март, се ръководи от Нептун – планета, която насърчава интуицията и засилва чувствителността.

Ако излизате с човек с тази зодия или си паднете по някой и осъзнаете, че той е Риби, трябва да сте наясно, че те държат да бъдат душата на компанията и да им обръщат много внимание. От друга страна са много раними и склонни към депресия.

Кои знаци си пасват най-добре с Рибите?

Ето няколко двойки, при които има най-голяма съвместимост:

Риби, зодия Риби

Pixabay

Риби и Овен

Комбинацията между двете зодии може и да е по-нестандартна, но едно е сигурно – и единият и другият ще бъдат много влюбени. Докато Овенът е силен знак и действа импулсивно, то Рибите са мечтатели и не чак толкова експресивни. Ето защо те се допълват взаимно.

Съберат ли се заедно, хората с тези зодии могат да се учат взаимно. Рибите ще се грижат изключително много за Овена, а той от своя страна ще почерпи опит от него как да постига целите си.

Риби и Рак

И двата знака се славят със своето позитивно мислене. Те са толерантни с околните и винаги ще им влязат в положение. Раците могат да вдъхновят Рибите, за да творят. Като двойка, те имат силен емоционален щит, с който ще имат силна връзка помежду си.

Ракът и Рибите се допълват взаимно и държат на хармоничните отношения.

Най-доброто от тази конфигурация: Техните сходни емоционални натури. И двата знака имат голям чувствен капацитет, който им позволява да изпитват състрадание и съчувствие. Те се допълват и хармонизират един друг. Единствено любовта на Рака към материалното може да подразни Рибите.

Лъв и Риби

Колкото и странно да звучи, огънят и водата могат да имат сериозна връзка. Сантиментални и реейки се в облаците, Рибите са привлечени от силните и амбициозни представители на зодия Лъв. Хубавото е, че и двамата са щедри и имат добро сърце.

Съберат ли се заедно, Лъвът ще иска да доминира, но любовта им ще е безусловна. Хората с огнения знак се раздават за другите, а Рибите определено обичат да ги обгрижват.

Риби и Скорпион

Срещнат ли се, бързо ще разберат, че са един за друг, като връзката им ще се гради основно на взаимно разбирателство и уважение. Скорпионът е потаен, но за сметка на това Рибите имат способността да отгатнат чувствата му.

Имат ли подкрепата на Скорпиона, Рибите вървят напред и осъществяват мечтите си много лесно. Двамата си пасват, защото са страстни и отдадени един на друг.

Риби и Риби

Казват, че Рибите се разбират най-добре с представителите на водни знаци. Видят ли се, със сигурност ще се влюбят, като без проблем ще разговарят по най-различни теми. Усетът им за красивото ще направи връзката им хармонична и безоблачна.

Един недостатък на този съюз е, че когато единият е в лошо настроение, другият бързо ще го прихване. Двама представители на зодия Риби на едно място, които са кисели не е най-добрата компания. Но пък от друга страна те са лоялни и любвеобилни приятели.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари