IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-големите слабости на всяка зодия? (II част)

23 февруари 2020 19 30

Вижте какво смята американският астролог Линда Гудман

Снимка: Pixabay

Всяка зодия си има своите качества, позитивни личностни черти, но и негативни характеристики. Според известния американски астролог Линда Гудман всеки от 12-те зодиакални знаци си има две основни слабости. Вчера ви представихме първите шест зодии, вижте и за следващите шест.

Везни: Мързеливи и нерешителни

Везните са непоследователни и доста мързеливи, като се крият зад маската на изтощението и умората. Не очаквайте те да ви помогнат за някаква по-тежка работа. Другата им слабост е, че са нерешителни – имат пълна антипатия към вземането на решения. Човекът Везни изглежда винаги малко над нещата, тъй като не иска да поема отговорност за ситуацията.

Скорпион: Отмъстителен и брутален

Скорпионите не са в състояние да прощават и да забравят. Ако ги засегнете, ще намерят начин да ви го върнат и да ви заболи, като те ще планират отмъщението си и ще се радват на резултата. Типичният Скорпион е често брутално груб в поведението и думите си. От него никога няма да чуете фалшив комплимент или ласкателство, а по-скоро ще ви каже грозната истина в очите.

Стрелец: Хазартен тип, който живее на ръба

Повечето хора от тази зодия си падат комарджии, които не могат да устоят на това да живеят на по-широко, в сравнение с доходите си. Те са склонни да пропилеят парите си за глупости или за някаква благородна кауза, в която имат сляпа преданост. Тези хора обичат да живеят рисково и да реагират на мига, често без да обмислят ситуацията.

Козирог: Претенциозен и подозрителен

Козирозите се преструват, че могат да живеят без комплименти, но това не е така. Тези хора отчаяно се нуждаят да ги смятат за добри, умни, красиви и интересни. Те често страдат от мрачни настроения, които могат да бъдат доста продължителни, особено ако се чувстват тормозени или недооценени. Те са подозрителни песимисти, които имат страх от бъдещето и се тревожат за настоящето.

Водолей: Нелоялен и неемоционален

Тези хора уж са добри приятели, но в дългосрочен план не са верни другари. Те рядко остават ангажирани с едно определено приятелство за цял живот. Причината е, че не са много емоционални по природа и рядко нещо или някой докосва сърцето им. Хората от тази зодия не обичат да бъдат притискани със задължения, особено от битов характер. Те просто искат да се занимават с неща от по-съществено значение.

Риби: Отнесени от реалността и наивни

Тези хора виждат света през розови очила и не искат да се вгледат добре в грозната страна на човечеството. Затова те предпочитат да живеят в собствения си свят и избягват всички проблеми или по-скоро си затварят очите за тях. Затова животът им често е низ от нещастни провали, тъй като те се крият зад своите илюзии за нещата. Те са едновременно мъдри, но и много наивни.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари